Bogdand e la Ploiești este unul dintre cei mai renumiți maneliști din România. Face furori în rândul femeilor, și oricine și-ar dori să stea în dreapta lui. Recent, pe rețelele de socializare, Bogdan de la Ploiești a uimit fanii cu noua sa postarea. 

Pe mașina artistului a fost descoperit un cuplu de gărgărițe. În popor, se spune că acestea prevestesc fie bogăție materială, fie căsătorie. Cât despre asta, artistul declara că are câteva principii pentru care nu vrea să se căsătorească.

1. Bogdan de la Ploiești, semn că se va căsători

Gărgărițele sunt insecte care prevestesc lucruri și întâmplări pozitive. Acum pare că i-a venit rândul și manelistului nostru să-i fie transmis un avertisment. Bogdan de la Ploiești a văzut pe mașina sa două gărgărițe. Artistul le-a fotografiat și a postat fotografia însoțită de un mesaj controversat.

InstaStory

„Uitați și voi ce se întâmplă pe mașina mea. Invazie de bani, e bogăție sau, sau să mă însor.”, a scris artistul pe pagina lui de Instagram.

2. Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit în trecut

Ceea ce nu mulți știu este că Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit. Totul a pornit de la un joc, unde a primit provocarea de a se căsători civil cu o prietenă. La scurt timp însă, căsătoria a fost anulată.

„Să vă zic eu cum s-a întâmplat.

social media

Totul a pornit de la un joc, ne jucam foarte mult și jucam pe provocări foarte serioase, adică la modul ăsta dur, nu cu copilării. Am pierdut și am fost provocat să mă căsătoresc și așa am făcut.

Am luat o fată, nu era iubita mea, și m-am însurat, dar nu am stat decât câteva zile. Asta a fost cu căsătoria. Am dat cea mai mare bombă.”, a spus Bogdan de la Ploiești pentru presa din România.

3. De ce refuză artistul să se căsătorească

Bogdan nu s-a ferit să răspundă întrebărilor curioșilor. Pentru a nu mai apărea atât de multe discuții pe tema căsătoriei, manelistul a explicat de ce nu vrea să se căsătorească.

Social media

„Nu vreau să mă căsătoresc, eu am niște concepții. Eu mă cunosc foarte bine. (….) Eu cred că nu există bărbat care să nu calce strâmb. Așa că nu vreau să jur că nu o sa fac acest lucru în biserica. Eu nu prea cred în iubire, de fapt.

Eu decât să spun te iubesc, mai bine aduc o floare. (…) Am fost infidel, da, de asta nu pot să merg la biserică să jur iubire și apoi să mă îndrăgostesc de o altă femeie. (…)”, povestea artistul, pentru o televiziune din România.