Alexia Eram și Mario Fresh sunt mai îndrăgostiți pe zi ce trece. Cei doi se înțeleg din priviri, iar cei din jurul lor se întreabă cât mai au de gând să aștepte până își vor uni destinele. De data asta, răspunsul a venit de la sine.

În weekend, Alexia Eram și Mario s-au distrat de minune la o nuntă. Artistul a și cântat, iar iubita lui l-a sorbit din priviri. Cum „de ceea ce ți-e frică, nu scapi”, momentul în care s-a aruncat buchetul a fost unul de maximă tensiune. Alexia s-a pus și ea în primul rând și a sperat că va avea noroc.

Din păcate, fiica Andreei Esca nu a pus mâna pe buchet. Totuși, acesta a ajuns la ea după ce una dintre invitate i l-a pasat rapid. Întregul moment a fost filmat, iar reacția lui Mario Fresh spune tot. Atunci când a văzut că iubita lui a intrat în posesia buchetului, Mario a fugit departe, semn că nu este pregătit pentru asta.

Bat clopote de nuntă pentru Alexia Eram și Mario Fresh?! Gestul care i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți
Instagram

Mario Fresh și Alexia Eram, afacere împreună

Alexia și Mario sunt împreună de foarte mult timp, dar se pare că nu vor să grăbească lucrurile. Cei doi se concentrează mai mult pe partea profesională și așteaptă ca destinul să îi surprindă. Ca în orice cuplu, Mario Fresh și fiica Andreei Esca au avut și ei parte de obstacole, dar le-au trecut cu brio pe toate.

Unul dintre ele și, poate, cel mai grav, a fost videoclipul în care Mario Fresh se săruta cu Mira. Atunci, fanii cuplului au luat foc și au început să o atace pe Mira. Din fericire, totul a fost doar de dragul artei. Alexia a recunoscut că este o fire geloasă, dar atunci când vine vorba de astfel de sacrificii, înțelege perfect mecanismul.

Alexia și Mario Fresh au multe surprize pregătite pentru fani, iar una dintre ele este legată de perioada pe care au petrecut-o în Dubai. Momentan, nici Alexia și nici iubitul ei nu au oferit detalii despre vacanța prelungită pe care au avut-o pe tărâmul luxului.

@mariofresh Cat noroc sa am?!😂 #foryou #foru #viral #mariofresh @alexiaeram ♬ Run – AWOLNATION