Alex Bodi a avut mereu o viață amoroasă tumultoasă.

După ani la rând în care a stat la brațul celor mai celebre femei din showbiz, afaceristul pare că și-a găsit sufletul pereche. Ema Uta este cea care l-a cucerit definitiv și tot ea îl va duce și în fața altarului.

Alex Bodi este un personaj destul de controversat în lumea mondenă. Este foarte bine cunoscut fapul că acesta nu are deloc gusturile rele la femei și a „vânat” unele dintre cele mai frumoase dive din Capitală. Însă, dintre toate, se pare că doar Ema Uta a fost cea care l-a pus „la respect”.

Cei doi trăiesc o poveste de iubire de luni bune. Până acum, cuplul s-a plimbat peste tot în lume și aproape că nu este locației exotică pe care să nu o bifat. Alex și Ema au foarte multe lucruri în comun, iar asta nu face decât să le consolideze relația.

Deși mulți nu le dădeau nicio șansă la început, Alex Bodi și makeup artista preferată a vedetelor au demonstrat că au o conexiune puternică. Ema l-a convins pe Bodi să fie bărbat de casă, iar acesta a declarat că vrea să devină tătic cât de curând.

Bat clopote de nuntă pentru Alex Bodi. Ce spune afaceristul despre viitoarea lui soție
Instagram

Alex Bodi și Ema Uta, mai uniți ca niciodată

Recent, Alex Bodi a vorbit despre planurile de viitor pe care le are. Inutil să mai spunem că Ema Uta face parte din ele. Afaceristul a dat de înțeles că va avea loc și o nuntă. Așa că, nu este exclus ca marea ăntrebare să fi fost pusă, deja.

În ceea ce privește extendirea familiei și aducerea pe lume a unui al doilea copil, Bodi nu face acest pas până nu obține aprobare. Iar această aprobare trebuie să vină de la fiica lui cea mare care locuiește în Spania. Dacă va primi un da sau un nu, rămâne de văzut.

„Important este că ne-am rezolvat toate problemele. Că suntem cât se poate de bine. Da, va urma și o căsătorie. Îmi doresc asta. Încă nu am întrebat-o pe cea mică dacă mai vrea un frățior sau o surioară.

Dar eu da, îmi mai doresc. Momentan, următoarele zece zile vom sta în țară, pentru că Ema are ceva treabă. Vreau să ajung și-n Spania, la fata cea mare”, a declarat Alex Bodi, în exclusivitate, pentru Cancan