Bassam nu are nevoie de prea multe introduceri. În Capitală, acesta este cunoscut datorită faptul că majoritatea vedetelor îi trec pragul la salon. Bassam reușește să facă artă din părul celebrităților și nu este de mirare că tariful este unul pe măsură.

Bassam a venit în România pentru a-și îndeplini una dintre cele mai mari dorințe. Fiind de religie musulmană, în țara de origine nu i s-a permis niciodată să lucreze într-un coafor. Ba mai mult, chiar el a povestit că era privit ca fiind „mai puțin bărbat” dacă lucra cu femei.

Copilăria lui Bassam nu a fost deloc ușoară și a fost nevoit să lucreze de la o vârstă fragedă. Aceasta era singurul care o ajuta pe mama lui, după ce tatăl său a plecat în România. Pe fondul tensiunilor și al războiului, Bassam Dabbas a venit și el în România și a început să își fructifice pasiunea.

Bassam, cel mai scump stilist din Capitală. De la ce preț pornește cea mai ieftină coafură și până la ce sumă poate ajunge
Instagram

Bassam și-a ales echipa pe sprânceană

La scurt timp după ce s-a mutat în țara noastră, coafurile realizate de Basssam le-a cucerit pe vedete. Printre clientele lui fidele se numără Cristina Pucean, Andreea Tonciu și Karmen, fiica lui Adrian Minune. „Regele coafurilor” este cel mai renumite din breasla sa, mai ales că tot ce poartă semnătura lui este caracterizat prin extravaganță și rafinament.

Bassam nu se ferește să recunoască că este cel mai bun, dar și cel mai scump. Hairstylistul nu face rabat de la calitatea produselor și sunt coafuri la care stă și muncește ore în șir. Invitat în emisiunea Oanei Radu, aceasta a răspuns la una dintre întrebările care se află pe buzele tuturor.

„Da, sunt cel mai scump hair stylist din București. Cea mai ieftină coafură este coafura foarte lejeră, este 130 de lei. La ce mai scumpă, nu există preț, depinde. Cea mai scumpă de până acum a fost 1000 de euro”, a spus Bassam la „Detectorul de minciuni”.