Reclamă
Reclamă

Selecţionerul Ungariei, Marco Rossi, a oferit primele detalii despre situaţia atacantului Barnabas Varga, care s-a prăbușit pe teren și a fost scos pe targă în timpul meciului Scoția – Ungaria.

Barnabas Varga, scos pe targă la meciul Scoţia – Ungaria 0-1, de la EURO 2024, în urma unei ciocniri cu portarul scoţian Angus Gunn, se află în afara oricărui pericol, scrie Digi Sport. „Barnabas era inconştient, coechipierii săi erau îngrijoraţi pentru el, iar medicii au întârziat să vină, probabil pentru că nu şi-au dat seama de starea lui. Acum el este în afara pericolului. Are o fractură aici (n.r. – planşeul orbital stâng). Va fi operat şi nu va mai putea juca cu noi la Euro”, a spus Rossi, citat de news.ro.

Roland Sallai, desemnat omul meciului, a declarat: „A fost un moment teribil într-un meci ca acesta. El este bine acum. Trebuie să facă o operaţie minoră, dar starea lui este stabilă. Îi ţinem pumnii şi sperăm să revină în curând. După acest incident, am luptat pentru el, am vrut să câştigăm pentru el şi am reuşit. Îi dedicăm această victorie”.

Reclamă

Ulterior, la scurt timp după miezul nopţii, Federaţia Maghiară de Fotbal a anunţat că starea lui Barnabas Varga este stabilă şi că atacantul se află la un spital din Stuttgart.

Ungaria a câştigat dramatic meciul cu Scoţia, cu 1-0, după un gol marcat în minutul 90+10. Speranţele ungurilor sunt că victoria va fi suficientă pentru a prinde unul dintre cele patru locuri trei care merg în optimi, deşi şansele nu sunt mari din cauza golaverajului de -3.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro