Zlatan Ibrahimovic este unul dintre cei mai buni jucători de fotbal. În prezent activează la AC Milan, însă înainte de asta a trecut și pe la Barcelona, unde a rezistat un singur sezon. Recent, fotbalistul a vorbit despre activitatea sa din Spania și a catalogat-o drept „cea mai urâtă amintire” a lui. Ce s-a întâmplat cu starul suedez la Barcelona?

De-a lungul carierei sale Zlatan Ibrahimovic a jucat pentru echipe mari de fotbal. Acesta a trecut prin cele mai renumite cluburi sportive, iar despre unele are cuvinte de laudă, iar despre altele nu. Însă de departe, perioada cea mai proastă din cariera sa a avut-o cât timp a jucat la Bracelona. În cadrul unui interviu recent, fotbalistul a vorbit despre activitatea sa din Spania și a zugrăvit-o în termeni nu tocmai buni.

Se pare că atunci când își amintește de Barcelona, Zlatan Ibrahimovic nu are prea multe lucruri bune de spus. Fotbalistul spune că una dintre cele mai urâte amintiri ale sale este legată de acea perioadă. La Barcelona a simțit că și-a pierdut identitatea, că a regresat și s-a dezamăgit pe el.

„Cea mai urâtă amintire a mea? Cred că la Barcelona, dar nu din cauza fotbalului. Acolo, am fost prea gânditor. M-am dezamăgit singur. Am făcut lucrurile diferit. Mă gândeam de două ori înainte de a face ceva și m-a dezamăgit. Mi-am pierdut identitatea acolo. După, m-am regăsit, și asta mi-a permis să cuceresc lumea.”, a declarat Zlatan Ibrahimovic.

Barcelona, cea mai urâtă amintire a lui Zlatan Ibrahimovic! Starul suedez a dat cărțile pe față. „M-a dezamăgit…” Social media

„Nu mă gândesc la retragere”

Zlatan Ibrahimovic a ajuns la vârsta de 41 de ani și mulți se gândesc că fotbalistul se va retrage curând de pe teren. Însă, starul suedez nu se gândește deloc la asta. Retragerea nu este aproape de el și spune că va continua sa activeze încă mult timp de acum. Își dorește să rămână în terne și nu se va lăsa ușor.

Chiar daca în ultimul timp acesta a fost nevoit să stea pe bară, din cauza unei accidentări, este sigur că va reveni curând. Este gata să dea tot ce are mai bun și să le țină piept fotbaliștilor mai tineri.

„Am o mare pasiune pentru fotbal. Acum este o situație diferită, la vârsta mea, dar mă bucur de fiecare zi. Când te lași de fotbal, cred că îi simți lipsa în fiecare zi. Așa că nu vreau să am regrete, să-mi spun că trebuia să mai joc. Încerc să rămân la același nivel cu acești jucători tineri. Să muncesc din greu pentru a ține ritmul. Vreau să fiu sănătos și să joc, să văd la ce nivel pot să ajung.

Nu mă gândesc la retragere, cred că finalul nu este aproape. Cât timp pot produce rezultate, vreau să joc. În momentul în care voi regresa, vreau ca oamenii din jurul meu să fie sinceri și să-mi spună că nu mai pot ajuta. Apoi voi fi realist. Încă mai am motivație. Vreau să fiu mai bun în fiecare zi. Asta e mentalitatea mea. Dacă nu muncesc suficient, nu mă simt bine. Vreau să-mi provoc corpul, să văd cât de departe pot ajunge.”, a mai spus Zlatan Ibrahimovic.