La aproape o săptămână după ce a fost agresat, bărbatul din Arad care a picat pradă furiei unui soț înșelat, a intrat în moarte cerebrală. Familia lui a decis donarea organelor acestuia.

Bărbatul înjunghiat și împușcat în Arad a intrat în moarte cerebrală

Gelozia unui soț care credea că este înșelat a fus la o tragedie. Victima în vârstă de 55 de ani, presupusul amant, a intrat în moarte cerebrală după ce a ajuns în stare gravă la spital în urmă cu mai multe zile. A fost împușcat și înjunghiat în gât după ce individul orbit de furie l-a surprins alături de femeie.

Medicii l-au supus mai multor intervenții chirurgicale, însă pentru el nu s-a mai putut face nimic. Nu au reușit să-i scoată glonțul, dar familia lui a luat o decizie incredibilă: să-i doneze organele.

Până acum, bărbatul a salvat 3 vieți: rinichii au ajuns la Institutul de Transplant din Cluj-Napoca și la Iași, în timp ce ficatul a ajuns la Institutul Fundeni, în București.

Noaptea neagră a atacului: agresorul credea că este înșelat

Victima a fost agresată după ce partenerul femeii i-a surprins pe amândoi într-o parcare din Arad. A urmărit-o, iar când a văzut-o în compania unui alt bărvat, și-a ieșit din minți.

Știa ce are de gând să facă, deoarece asupra lui a fost găsit și pistolul cu care l-a împușcat pe bărbat. Apoi, pentru că încă trăia, a luat o șurubelniță și i-a înfipt-o în gât.

Nici partenera sa nu a scăpat de furia acestuia. Individul agresiv a bătut-o crunt, după ce arma pe care o folosea nu a mai funcționat. Și femeia a ajuns în stare gravă la spital și este tratată de medici.

Agresorul riscă pentru ceea ce a făcut ani grei de închisoare. Este acuzat acum de omor calificat, dar şi de tentativă de omor, în cazul femeii. În prezent, acesta se află în custodia oamenilor legii.