Reclamă
Reclamă

Loteria Națională a strâns 40 de milioane de lire sterline pentru cauze întemeiate de la prima remiză din 1994.

Și pentru a sărbători impactul uriaș pe care l-a avut asupra vieții din Marea Britanie de-a lungul anilor, ei rulează #CelebrateNationalLottery25, un fond de 2 milioane lire sterline care le oferă oamenilor șansa de a solicita subvenții cuprinse între 100 și 1.000 de lire sterline pentru un eveniment, activitate sau articol pentru achiziție, care adună comunitatea lor în 2020.

Anul trecut, Pete Horton, în vârstă de 70 de ani, a solicitat finanțare de la Loteria Națională pentru a găzdui un grătar comunitar pentru a combate singurătatea.

„Singurătatea poate afecta oameni de toate vârstele. Nu-i interesează ce vârstă ai, care este locul tău de muncă sau de unde ești ”, a explicat el.

Reclamă

„Am locuit în zona Erdington din Birmingham de mai bine de 25 de ani, iar în ultimii patru am fost implicat în proiectul de îngrijire socială din St Martin, unde lucrăm din greu pentru a încerca să adunăm oamenii și să construim comunitatea.

Când m-am înscris, am organizat ateliere și evenimente destinate bărbaților în vârstă de 50 de ani, dar care ne-am străduit să facem față izolării sociale și a condițiilor de sănătate mintală și anxietate la care poate duce.

Pentru oricine are în vedere să solicite finanțarea Loteriei Naționale, aș spune să nu aștepți. Dacă aveți timp și entuziasm pentru a investi, beneficiile pentru comunitatea locală pot fi uriașe. ”

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro