Motivul real pentru care Puya merge la sală. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemenea răspuns

Sala de fitness este locul unde persoanele merg pentru a-și îmbunătății fizicul. Fie că este vorba de slăbit sau de tonifierea mușchilor, totul se rezumă la un corp mai sănătos. Ei bine, nu așa stau lucrurile și în cazul lui Puya. Motivul pentru care el merge la sală a stârnit hohote de râs în rândul internauților.

Puya este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Tânărul și-a început cariera în urmă cu zeci de ani, atunci când a scos pe piață hit după hit. Mai mult decât atât, se pare că Puya o singură dată în viață a fost angajat, restul anilor ocupându-se de propria lui carieră.

Motivul ireal pentru care Puya merge la sală. Deși pare, nu este o glumă

„Eu mă duc la sală, nu că vreau să fiu muschiulos și nu că vreau să fiu sănătos. Nu. Mă duc ca să pot să beau mai mult. Deci eu mă duc la sală ca să-mi revin din mahmureala de ziua trecută. Și de-aia mă duc. Trag mai tare, pentru că mă simt vinovat. Și după aia, când se face șașe-șapte zic bagă, mă, niște șpriț, că am făcut sală azi, știi… nu faci sală, nu bei!”, a spus acesta, în cadrul unui podcast.

@diana.blogger

#foryoupage #foryou #chisinaumoldova #iumor #bucurestiromania🇷🇴

♬ sunet original – Tik Toker Diana

Puya s-a reorientat! Și-a deschis o afacere cu vinuri

Pe numele său real Dragoș Gărdescu, Puya a trebuit să găsească o altă sursă de venit. Încă de la începutul panemiei, marii artiști au trebuit să găsească alte moduri prin care să facă bani.

În acest caz, Puya a lansat un vin care îi poartă numele. În toamna anului trecut, artistul și-a anunțat fanii, printr-o postare pe social media, despre noua sa afacere.

„Anul ăsta o să scot vinul Băiatu’ în iarbă. Dacă tot nu puteți să îl beți momentan, m-am gândit să îl purtați, așa că am făcut un tricou cu etichetă”, se arăta în postarea artistului.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!