Doi bărbați au ajuns cu un tractor în parcarea unui mall.

De pe câmp, direct la mall la păcănele. Așa poate fi descrisă întâmplarea a doi bărbați din județul Iași. Bărbații, amândoi în stare de ebrietate, s-au urcat într-un tractor și s-au oprit în parcarea unui centru comercial. Au lăsat vehiculul acolo, apoi s-au dus să joace jocuri de noroc.

Polițiștii din municipiul Iași au avut parte de o intervenție cât se poate de neobișnuită. Doi bărbați au pătruns sâmbătă, 21 ianuarie, în parcarea unui mall. Nu cu mașina însă, ci cu un tractor și cu un plug atașat de vehicul.

Cei doi indivizi, originari din comuna ieșeană Ungheni, au venit la centrul comercial cu chef de petrecere. Înainte, fuseseră într-un bar din satul Bosia, unde au consumat cantități însemnate de alcool. Dar s-au decis să mute distracția în oraș, unde aproape că au distrus bariera din parcarea mall-ului. Într-un final, au reușit să parcheze tractorul fără să avarieze și alte mașini.

Odată ajunși, ieșenii au intrat în centrul comercial și s-au dus să mănânce. Asta se întâmpla în jurul orei 22:00, când toate magazinele erau pe cale să se închidă. Dar nu aveau chef să meargă acasă, așa că au găsit o variantă care să-i țină în continuare ocupați. Bărbații au intrat într-o sală de jocuri de noroc, unde și-au petrecut următoarele ore.

Și beat, și fără permis de conducere

După ora 00:00 însă, paznicul centrului comercial a alertat autoritățile. Nu pentru că petrecăreții ar fi fost gălăgioși, ci din cauza tractorului. Polițiștii au reușit să-i oprească pe cei doi chiar înainte să părăsească parcarea.

Nu mică le-a fost mirarea când au văzut în ce stare erau bărbații. Aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat cât de bine s-au simțit în seama respectivă. Cel care conducea vehiculul 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și culmea, nu avea nici permis de conducere.

IPJ Iași a deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului și continuă cercetările în acest caz.

Între timp, pățania celor doi ieșeni a ajuns celebră în mediul online. Pe un grup pentru persoane de Iași a apărut o poză cu tractorul din parcarea mall-ului. Oamenii nu au ezita să facă haz de situație, așa că postarea a strâns sute de comentarii.

Share.