Aceste vedete masculine au reușit să se transforme total

Numeroase persoane publice au apelat la schimbări fizice. Printre acestea se numără și câțiva bărbați din showbiz care au slăbit spectaculos.Dacă unii au ales calea simplă prin operații, alții au apelat la regimuri alimentare drastice.

Fuego

Artistul a reușit să slăbească în timp record peste 25 de kilograme. Chiar dacă multe voci l-au acuzat că d-ar fi operat la stomac, Fuego a negat totul. El se numără printre acei bărbați din showbiz care au slăbit cu ajutorul unei diete echilibrate. Deși nu a făcut sport, cântărețul a reușit să ajungă la silueta dorită.

Bărbați din showbiz care au slăbit spectaculos – Mihai Morar

Prezentatorul a slăbit în urmă cu doi ani aproape 15 kilograme. Mihai Morar a dezvăluit modul prin care a reușit să ajungă la statura de acum. Acesta s-a apucat de sport,dar a avut mare grijă și la alimentație. Astfel, într-un timp foarte scurt, acesta s-a tranformat complet. Mihai nu a frecventat sala de sport ci a preferat alergatul in parc. Zilnic, la 5 dimineața, acesta alerga în Herăstrău.

Cristian Piedone

Politicianul are acum probleme mari cu legea, nefiind în libertate. În trecut însă acesta avea un număr mare de kilograme, respectiv peste 200. În mai puțin de jumătate de an însă, Piedone a reușit să dea jos 100 dintre ele. Cum? Cu ajutorul unui regim alimentar strict. Deși gurile rele au spus că acesta s-ar fi operat, fostul edil a negat de fiecare dată.

Piedone a slăbit mâncând 5 mese pe zi, fără a avea limite de cantitate. În schimb, medicul specialist i-a recomandat doar o anumită listă de alimente.

Bursucu

Prezentatorul de la Kanal D a slăbit în urmă cu ceva timp, vizibil. Acesta a declarat că nu a făcut însă mari eforturi în acest sens. Bursucu face multă mișcare fiind pasionat de dans. De altfel, în domeniu este implicat în proiecte care îl solicită fizic. În acest mod, celebrul prezentator a reușit transformarea.

Bărbați din showbiz-ul internațional care au slăbit spectaculos regăsim într-o listă lungă. Mulți dintre actori au fost nevoiți să facă acest lucru mai ales datorită rolurilor.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.