Reclamă
Reclamă

Un bărbat de 39 de ani care a reușit, de pe bicicletă, să fure mai multe telefoane mobile trecătorilor, pe mai multe străzi din Timișoara, a fost reținut de polițiști în urma investigațiilor.

„La data de 03.07.2024, în jurul orei 11:30, polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 39 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara, s-a apropiat de ea un bărbat ce se deplasa pe bicicletă și i-a sustras din mână telefonul mobil. Persoana vătămată a reușit să localizeze în timp real telefonul mobil de pe un alt dispozitiv electronic, acest lucru ajutându-i pe polițiștii Secției 2 să depisteze în zona cartierului Iosefin un tânăr, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea faptei”, a transmis IPJ Timiș.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost predat polițiștilor Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara, care au continuat cercetările și au stabilit că în aceeași zi, în jurul orei 10:00, el a mai sustras un alt telefon mobil de la o femeie, în vârstă de 69 de ani, din Moșnița Nouă.

Reclamă

„De asemenea, polițiștii au mai constatat că în data de 2.07.2024, în jurul orei 06:40, bărbatul a mai sustras un alt telefon mobil de la o tânără de 23 de ani, în timp ce aceasta se afla în stația de autobuz situată la intersecția arterelor Mareșal Constantin Prezan și Calea Martirilor din Timișoara”, a precizat IPJ Timiș.

În urma investigațiilor, polițiștii au reușit să identifice și să depisteze cele 3 persoane care au cumpărat cele trei telefoane mobile de la bărbatul în cauză, acestea fiind ridicate și restituite persoanelor vătămate.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro