Reclamă
Reclamă

Descoperire șocantă la poarta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Brăila. Un bărbat care era pacient acolo a fost găsit fără suflate. Nu avea încălțăminte, iar pe el avea doar o pijama.

Bărbat mort, în pijamale și desculț, găsit lângă poarta spitalului

Bărbatul în vârstă de 53 de ani era internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Brăila. Ajunsese acolo în urmă cu două săptămâni cu insuficienţă respiratorie acută şi insuficienţă cardiacă şi prezenta sechele de accident vascular cerebral.

Acesta era și motivul pentru care starea lui era extrem de sensibilă. Era confuz, iar asistentele mergeau din oră în oră în salonul său să verifice starea lui.

Doar că în noaptea dintre 21 și 22 octombrie, ceva s-a întâmplat, iar bărbatul a reușit să iasă din spital. A ajuns până la poartă, unde a fost găsit în jurul orei 4:00. Era decedat, iar medicii nu au mai putut face nimic decât să declare decesul.

Reclamă

Dispariția lui a fost semnalată de o asistentă care venise să-l verifice și nu l-a găsit în patul său. Nu este clar ce s-a întâmplat cu el din momentul în care a ieșit din spital și până a ajuns la poartă.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii, care au constatat cele întâmplate. S-a deschis o anchetă, iar trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei. Mai apoi, se va stabili cu exactitate care a fost cauza decesului.

După acest incident, la nivelul unității medicale a fost declanșată o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cine se face vinovat de moartea bărbatului.

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Brăila a transmis că paznicii unității sunt responsabili de faptul că acesta a reușit să plece din spital în toiul nopții, fără ca nimeni să-l oprească sau să-l observe.

Cazul este, de asemenea, anchetat de Colegiul Medicilor.

Până la finalizarea anchetei, oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro