Crimă teribila în Botoșani. Un bărbat a fost găsit decapitat în curtea casei

Scene desprinse dintr-un film de groază într-un sat din județul Botoșani. Un bărbat a fost găsit decapitat în propria curte. Autoritățile îl caută acum pe criminal, dar nu au niciun suspect. Întreaga localitate este șocată de cele întâmplate.

Crima cu sânge rece a fost comisă în satul Călărași, din județul Botoșani. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de o rudă a acestuia, care a alarmat numaidecât autoritățile. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, însoțiți de criminaliștii și un procuror.

A fost prezentă și o echipă de salvatori, dar aceștia nu au putut decât să declare decesul.

Din păcate, leziunile suferite au fost incompatibile cu viaţa. A fost declarat decesul la faţa locului. , spus un medic din cadrul SJA Botoşani.

Bărbatul ucis avea 54 de ani și locuia singur în casa sa. Presa locală a relatat că acesta fusese părăsit de soție în urmă cu mai mult timp și avea doi copii. Cunoscuții săi au relatat că acesta ar fi avut probleme cu consumul de alcool.

Cel mai grav este că criminalul este încă în libertate, printre ceilalți locuitori ai satului. Autoritățile competente au deschis o anchetă în acest caz și fac căutări. Totuși, până acum, nu s-a putut stabili niciun suspect.

Cum a murit bărbatul găsit decapitat

Conform Monitorul de Botoșani, cel care l-a găsit pe bărbat a fost chiar fratele acestuia. Când a intrat în curte, a înmărmurit când a văzut trupul victimei într-o baltă de sânge, cu capul desprins de corp.

Cadavrul a fost descoperit în dimineața zilei de sâmbătă 21 ianuarie. Medicii au stabilit însă că victime fusese ucisă în urmă cu mai multe ore, probabil în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Prima ipoteză legată de circumstanțele în care a fost ucis bărbatul implică consumul excesiv de alcool. E luat în calcul faptul că victima ar fi petrecut în noaptea respectivă cu unul sau mai mulți apropiați, iar petrecerea s-a transformat într-o ceartă de proporții. Ulterior, este posibil ca între acesta şi unul dintre invitaţi să fi izbucnit un conflict, care a fost urmat de agresiune.

Procurorii au deschis dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de omor calificat. A fost găsită și arma crimei: un hârleţ.

Share.