Acesta a omorât o femeie în vârstă de 45 de ani.

Revoltător! Conducătorul unui autoturism aflat în stare de ebrietate care a omorât o femeie din Vama, Satu Mare, a fost eliberat. Acesta a fost reținut de organele legii pentru 24 de ore, imediat după ce a accidentat-o mortal pe femeie.

Din punctul de vedere al magistraților, bărbatul care a luat viața femeii nu ar reprezenta un pericol public. Timp de 60 de zile acesta va sta sub control judiciar.

Rudele victimei se pregătesc de înmormântare

Sursa: Newsweek

Între timp, rudele femeii omorâte se pregătesc să o conducă pe aceasta pe ultimul drum. Funerariile vor avea loc, joi, 26 ianuarie la ora 13. Asistenta medical va fi depusă la capela cimitirului din localitatea Vama. Doi copii au rămas, din păcate, orfani de mama.

Filmul tragediei

Cel care a ucis-o pe femeie este un bărbat în vârstă de 35 de ani. Acesta locuia în localitatea Vama. În momentul în care încerca să depășească o coloană de autovehicule, a accidentat autoturismul condus de victima în vârstă de 45 de ani. Conform informațiilor, aceasta executa manevra de mers înapoi și nu s-a asigurat înainte de a face acest lucru. Se pare că o clipă de neatenție a fost fatală în cazul său, iar în urma impactului puternic aceasta și-a pierdut pe loc viața.

Imediat după impactul devastator, șoferul a fost testat, iar concentrația de alcool pur în aer expirat a fost de 1,11 mg/l alcool pur. Mai apoi, a fost transportat la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, în vederea recoltării de probe biologice, pentru ca medicii să stabilească care a fost gradul de alcoolemie în momentul producerii incidentului.

Accidentul cumplit s-a produs în ziua de sâmbătă, 21 ianuarie, în jurul orei 19:40. Rodica era de profesie asistent medical și avea doi copii. Acum, din cauza neatenției sale, aceștia vor crește fără mamă. Din nefericire, tot mai multe persoane își pierd viața din cauza neatenției în timpul condusului.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.