Reclamă
Reclamă

Un bărbat din Iași a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a amenințat în mod repetat doi polițiști. În decursul a mai multor luni, bărbatul a trimis mai multe SMS-uri în care îi amenința că îi va decapita cu coasa. Potrivit surselor news.ro, bărbatul are un „cazier impresionant”, fiind anchetat anterior pentru mai multe fapte penale.

Prima amenințare a avut loc în data de 21 octombrie 2023, la ora 03:24, când bărbatul i-a trimis unuia dintre polițiști un SMS prin care îi adresa amenințări cu acte de violență, cuvinte și expresii jignitoare: „… că vii aici și mă duc la pușcărie din cauza ta”.

Amenințările, conform sursei citate, au continuat și anul acesta. Printre altele, bărbatul le-a transmis agenților și că îi va decapita cu o coasă. „În data de 28.06.2024, ora 08:30 și ora 10:00, inculpatul L.M. a adresat amenințări directe cu moartea și cu acte de violență la adresa agenților de poliție L. V.-I. și A. G.-B., cărora le-a fost creată o stare de temere, după cum urmează: îi va decapita cu o coasă pe cei doi agenți de poliție dacă vor intra în localitatea Fântânele; „Tu în Fântânele nu mai calci! Mă duc la pușcărie 20 de ani pentru tine! Eu îți dau în cap frate!”; „(…) mă duc 10 ani la pușcărie, vin înapoi, eu din pușcărie ies, tu din poliție nu mai ieși!”; „Eu te fac să dispari!”; „10 ani de pușcărie dacă fac, 20 de ani, dacă nu, eu pe tine te scot din Fântânele, pe tine personal (…)!”; „Eu dau în cap!”, se arată într-un comunicat al Parchetului.

Reclamă

Bărbatul are un „cazier impresionant”, au declarat surse judiciare pentru News.ro, fiind anchetat anterior pentru mai multe fapte penale. Amenințările adresate celor doi agenți nu au venit, însă, pe fondul unei anchete care să îl vizeze, ci pe fondul consumului excesiv de alcool.

Pentru faptele sale, bărbatul, care este cercetat pentru trei infracțiuni de ultraj și ultraj în formă continuată, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta a făcut deja apel la decizia Judecătoriei Hârlău.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro