Reclamă
Reclamă

Un bărbat din Capitală a fost arestat preventiv după ce ar fi îmbolnăvit, cu bună știință, o femeie, scrie news.ro. Inculpatul, diagnosticat cu HIV, a întreținut raporturi sexuale neprotejate cu aceasta, fără să îi dezvăluie că este infectat. În urma contactelor sexuale, femeia a fost diagnosticată cu același sindrom.

Potrivit sursei citate, faptele ar fi avut loc anul trecut, în vară. Deși știa că este infectat cu HIV, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a „omis” să informeze partenera sa.

„În datele de 14.07.2023 şi 26.08.2023, în timp ce se afla la adrese din municipiul Bucureşti, respectiv judeţul Ilfov, cunoscând că este infectat cu virusul HIV – SIDA, inculpatul a întreţinut raporturi sexuale neprotejate cu persoana vătămată (o femeie în vârstă de 49 de ani), cu consecinţa infectării acesteia cu virusul HIV, aceasta fiind diagnosticată cu infecţie HIV stadiul B2”, a transmis, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Reclamă

După ce a aflat ce s-a întâmplat, femeia a mers la Poliție să-l reclame. Inițial, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, într-un dosar în care este inculpat pentru infracţiunea de transmitere a sindromului imunodeficitar dobândit.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro