Reclamă
Reclamă

Povestea de iubire a unui cuplu din Argeș s-a încheiat la Poliție, după ce bărbatul a fost acuzat că i-a furat iubitei aproape 6.000 de euro din casă și a pus în schimb bancnote false. Femeia a descoperit înșelăciunea când a mers să depună banii la bancă.

Incidentul s-a petrecut în primăvara acestui an, iar ancheta a fost deschisă după ce femeia a încercat să depună suma în valută, iar funcționarul bancar a constatat că banii sunt falși. Ancheta a identificat principalul suspect în persoana concubinului femeii, un bărbat de 41 de ani din Pitești.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada martie – iunie 2024, bărbatul ar fi sustras din locuința concubinei sale 5.700 de euro, înlocuindu-i cu bancnote contrafăcute, dar și aproximativ 20 de grame de bijuterii din aur. Ulterior, persoana vătămată ar fi încercat să depună banii la o unitate bancară, astfel funcționarul bancar ar fi constatat că bancnotele sunt false”, conform unui comunicat al IPJ Argeș.

Reclamă

Marți, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul de Combatere a Finanțării Terorismului și Spălării Banilor, au efectuat o percheziție la locuința suspectului. Anchetatorii au ridicat un telefon mobil și alte înscrisuri relevante pentru probatoriu.

Bărbatul a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești pentru audieri, iar cercetările continuă pentru a stabili întregul context infracțional.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro