Frank Tyson, în vârstă de 53 de ani, din Ohio, a murit la spital după ce a fost doborât și imobilizat de ofițeri, într-un incident care aduce aminte de cazul George Floyd. Într-o înregistrare video făcută publică de Departamentul de Poliție din Canton, este prezentat momentul arestării lui Tyson, suspectat că ar fi părăsit locul unui accident de mașină. În timpul altercației cu polițiștii, Tyson a strigat că nu poate să respire, iar aceste cuvinte au fost capturate pe filmare.

Incidentul a avut loc după ce polițiștii, alertați de un martor, l-au identificat pe Tyson într-un bar local, suspectându-l că ar fi fost implicat într-un accident cu vehiculul său. Confruntarea a escaladat rapid, cu Tyson strigând că polițiștii încearcă să-l omoare. Tentativa de a-l imobiliza a culminat cu unul dintre ofițeri punându-și genunchiul pe spatele lui Tyson timp de aproximativ 30 de secunde.

Deși Tyson a declarat în repetate rânduri că nu poate să respire, a fost necesar un timp de aproximativ opt minute până când ofițerii au început manevrele de resuscitare cardio-respiratorie, după ce au realizat că bărbatul nu mai prezenta semne vitale. Paramedicii ajunși la fața locului l-au transportat pe Tyson la spital, unde a fost declarat decedat. Momentan, cauza oficială a decesului nu a fost încă stabilită.