Polițiștii și procurorii din Botoșani investighează o moarte suspectă, cu multe semne de întrebare.

Un bărbat cu probleme psihice din Botoșani, în vârstă de 62 de ani, a fost găsit de către soție în timp ce dormea în casa sa, alături de un bărbat decedat. Medicii ajunși la fața locului au găsit mai multe plăgi pe cadavru, așa că au anunțat criminaliștii. Bărbatul decedat avea aproximativ 50 de ani.

Descoperirea macabră a fost făcută de soția proprietarului, care locuiește în aceeași curte cu acesta dar în alt imobil. Femeia știa de problemele psihice ale bărbatului și nu intra prea des în locuința acestuia pentru a evita episoadele de violență. Ieri a primit vizita unuia dintre fii săi și a vrut să îl anunțe pe bărbat dar l-a găsit lângă trupul neînsuflețit așa că a sunat imediat la 112.

„Am fost solicitați pentru un bărbat de aproximativ 40-50 de ani, găsit în stop cardio respirator. Prezenta plăgi la nivel posterior. Nu se cunosc cauzele decesului. Decedat de mai bine de 2-3 ore”, a declarat medicul de pe Ambulanța Botoșani, Catalina Duhaniuc.

Proprietarul a fost transportat de ambulanță la Spitalul de Psihiatrie în stare avansată de ebrietate.

Criminaliștii și un procuror care au ajuns la fața locului urmează să stabilească în urma autopsiei dacă bărbatul de 50 de ani a decedat din cauza consumului de alcool sau acesta a fost omorât.