Bărbatul, membru al unei grupări temute, a fost găsit vinovat pentru zeci de crime și infracțiuni

Un criminal din El Salvador a primit o sentință record. Bărbatul a fost condamnat la peste 1.000 de ani în spatele gratiilor, după ce instanța l-a găsit vinovat pentru o serie de crime. Împreună cu el, în închisoare, mai sunt și alți membri ai grupării din care a făcut parte. 

Pentru mai mulți ani, bărbatul a făcut parte din cea mai temută grupare de mafioți din El Salvador, MS-13 sau Mara Salvatrucha. Membrii grupării sunt temuți pentru infracțiunile teribile pe care le comit, dar și pentru crime.

Aceștia sunt recunoscuți după tatuajele pe care și le fac, care indică cât de dedicați sunt „cauzei lor”. Astfel că cu cât mai multe însemnări pe piele are un bărbat, cu atât mai multe crime a pierdut. De asemenea, membrii își fac tatuaje și atunci când pierd pe cineva apropiat lor, tot din interiorul grupării.

Este și cazul lui Wilmer Segovia, care a fost recent condamnat la nu mai puțin de 1.310 de ani de închisoare. Conform informațiilor apărute în presa internațională, membrul grupării ar fi comis peste 33 de crime, ar fi fost implicat în nouă cazuri de complicitate la crimă, dar și multe alte infracțiuni.

Membrii grupării din El Salvador, condamnați pe viață la închisoare

Alături de el, în închisoare va merge și un alt membru MS-13. Pe numele său Miguel Ángel Portillo, bărbatul a primit o pedeapsă de 945 de ani. El a fost găsit vinovat pentru 22 de omucideri, patru cazuri de complicitate la crimă, o tentativă de crimă și înșelăciune.

Procurorul general din El Salvador, care s-a ocupat îndeaproape de anchetele ce i-au vizat pe cei doi, a avut și un mesaj de transmis pe această cale. El a dorit să transmită faptul că membrii grupării vor fi închiși pe viață, astfel că vor plăti pentru crimele comise de ei, dar și de cei asemenea lor.

Membrii bandei care au provocat atât de multă durere și lacrimi pentru salvadorenii nu ies din închisoare. Vor rămâne închiși până când vor plăti pentru fiecare dintre crimele lor. Ne vom ocupa de asta., a declarat el.

 

Share.