Un bărbat de 39 de ani a fost transportat la spital după ce a căzut de pe un pasaj din Sectorul 1 al Capitalei. Incidentul, care a avut loc marți, a fost determinat de o stare de rău resimțită de victimă, conducând la pierderea echilibrului și căderea peste balustradă.

„Astăzi, 23 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe un pasaj, situat în Sectorul 1. La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști… care au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificat un bărbat, în vârstă de 39 de ani”, a declarat Poliția Capitalei.

O echipă de prim-ajutor a ajuns rapid la locul incidentului, oferind victimei primele îngrijiri medicale și transportând-o la spital în stare conștientă. Autoritățile continuă investigațiile pentru a determina circumstanțele exacte ale incidentului, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, și se axează pe posibila săvârșire a infracțiunii de vătămare corporală din culpă.