Reclamă
Reclamă

Un bărbat căutat de autoritățile italiene pentru că se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoarea pentru proxenetism a fost depistat de polițiști în timp ce se deplasa cu un autoturism în municipiul Constanța.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, în noaptea de duminică spre luni, lucrători ai Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe strada Soveja. Acesta a fost legitimat și identificat, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 43 de ani.

„În urma verificării prin aplicația eDAC, s-a constatat că pe numele bărbatului a fost emis, de către Republica Italia, mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. Bărbatul a fost condus la sediu și preluat de polițiștii Unității Teritoriale de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Reclamă

În ziua în curs, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, în vederea luării măsurilor legale.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro