Fostul fotbalist Bănel Nicoliță, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit în podcastul Anamariei Prodan că a terminat doar 12 clase.

În momentul în care ar fi trebuit să susțină examenul de bacalaureat, Nicoliță a mers în Franța pentru a juca la St. Etienne, unde a primit un salariu de 400.000 de euro.

„Nu sunt un om cu școală. Am terminat liceul, la Mircea Eliade. Nu am ajuns să dau bacalaureatul, pentru că în acel moment am plecat la St. Etienne și nu am mai avut timp să învăț”, a declarat Bănel Nicoliță.

Deși nu a luat bacalaureatul, fostul fotbalist a menționat că este important să ofere educație copiilor săi: „Mă bucur că fosta mea soție le oferă o educație foarte bună, chiar dacă nu sunt acolo lângă ele. Și atunci când sunt lângă mine le ofer educația pe care trebuie să le-o dau, ca un tată”.

Nicoliță a subliniat necesitatea de a-i ajuta pe copii să învețe să ia decizii în viață, dar și importanța de a-i încuraja și a-i ajuta să treacă de momentele grele.

În cadrul aceluiași podcast, impresara Anamaria Prodan i-a cerut fostului jucător de la FCSB să promită că va continua să învețe și că va lua „examenul maturității”. „Asta mi-am dorit”, a răspuns Bănel Nicoliță, fără a preciza dacă intenționează sau nu să se înscrie la bacalaureat.