„Vica e un om foarte ok din toate punctele de vedere. Să știi că ne-am încurajat foarte tare la Splash.”

După ce au participat împreună la emisiunea „Splash! Vedeta la apă”, Vica Blochina și Bănel Niciliță au creat o legătură strânsă. În ultimul timp, cei doi s-au afișat destul de des împreună, așa că până la presupozițiile despre o posibilă relație a mai fost doar un pas. S-a vehicula că aceștia ar forma un cuplu, iar acum Bănel Nicoliță a făcut lumină în acest caz.

Ieșirile tot mai dese dintre Bănel Nicoliță și Vica Blochina au ridicat numeroase semne de întrebare. Cei doi pare că se simt extraordinar unul lângă altul și își fac mereu complimente. Însă, se pare că pe cei doi îi leagă doar o prietenie foarte bună, fără să fie vorba despre alte sentimente. În cadrul unui interviu recent, sportivul a spus adevărul despre tot ce se întâmplă.

„Vica e un om foarte ok din toate punctele de vedere. Să știi că ne-am încurajat foarte tare la Splash. Acolo ne-am creat o prietenie foarte frumoasă cu toți concurenții. Acolo am găsit o familie foarte frumoasă și prieteni adevărați. Ceea ce s-a spus în ultimul timp s-a greșit. Sunt lucruri neadevărate. Nu înseamnă că dacă eu ies cu cineva să mănânc sau să beau un pahar sunt automat cu acea persoană.

Noi ne-am creat o relație foarte frumoasă cu toți concurenții de la «Splash! Vedete la apă» și ieșim tot timpul în oraș, mâncăm… Chiar ne simțim foarte bine cu toții.”, a declarat Bănele Nicoliță, potrivit cancan.ro.

Primul finalist de la „Splash! Vedete la apă”! Cine este câștigătorul finalei săptămânale. „Nu am crezut că pot...”
Social media

„O relație frumoasă între noi”

Deși spune că între el și Vica Blochina nu există nicio legătură amoroasă, Bănel Nicoliță are totuși numai cuvinte de laudă la adresa blondinei. Acesta recunoaște că vede în Vica un om special, cu care a creat o conexiune aparte. De altfel, sportivul are numai cuvinte de laudă la adresa tuturor colegilor săi de la „Splash! Vedete la apă”.

„Doamne, ferește! Nu există așa ceva. Din niciun punct de vedere. În afară de o prietenie adevărată, un respect deosebit față de un om bun, nu există altceva. Nu există așa ceva între mine și Vica. Crede-mă, cunoști în viață foarte mulți oameni… Dar la Splash acum când m-am văzut și cu Vica și cu Maria Constantin… A fost Irisha, NiCK N&D, sunt niște oameni deosebiți. Italianul din nou, Nick, adică sunt niște oameni minunați. Atunci îți creezi o relație de prietenie foarte frumoasă.

Fără niciun interes. Nu există niciun interes la nimeni în afară de o prietenie și o relație frumoasă între noi. Lumea este foarte rea și fiecare gândește cum vrea el. Dar eu am confirmat și de aia am acceptat să spun că nu e nimic adevărat, nu există. Credeți-mă.”, a mai spus Bănel Nicoliță.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.