Bancurile cu Maria și Ion sunt considerate a fi printre cele mai haioase și nu degeaba spunem asta, căci stârnesc hohote de râs

Dacă ai o dispoziție proastă și vrei să-ți închei ziua cu o stare de bine și cu hohote de râs, rămâi alături de noi, căci avem pentru tine un super-banc. Cum cu ce și despre ce? Despre Maria și Ion, firește.

Bancul zilei

Vine Ion acasă de la oraş şi zice către Maria, hotărât: – Mărie, stinge lumina, trage perdelele şi în pat, iute! – Mă, Ioane, da’ mai am de lucru… – Dac-am zis, am zis! Vede Maria ca n-are încotro, se conformează. Se pune şi Ion în pat, trage plapuma peste ei şi zice: – No, acum Mărie, să-ţi arăt ce ceas cu fosfor mi-am cumpărat!

Alte bancuri haioase cu Maria și Ion

Stai, credeai că am terminat? Mai avem pentru tine o serie super haioasă de bancuri cu Maria și Ion, pentru o porție extra de umor.

  1. Vine Ion, acasă mort de beat şi intră direct în cameră la Ionuţ. ION: Măi, copile, ia spune tu lui tata, în ce clasă eşti tu? IONUŢ: În a treia, mă, tată, tu nu ştii? ION: No, apăi, tu ştii să scrii după dictare? IONUŢ: Ştiu tată, cum să nu! ION: No, ia un caiet şi scrie: “Ardealu’ îi a nost”! Ia copilul un caiet şi scrie ce-i zice tatăl.

ION: No, mai scrie o dată: “Ardealu’ îi a nost”! Mai scrie copilul o dată. Şi tot aşa, până umple tot caietul cu “Ardealu’ îi a nost”. Ion, mulţumit, se întoarce la birt. Copilul, plângând, o sună pe maică-sa. IONUŢ: Mamă! Mamă, eu aşa de beat nu l-am văzut pe tata în viaţa mea… MARIA: Da’ ce-a păţit, dragul mamei? L-a adus poliţia acasă? IONUŢ: Nu, mamă! MARIA: Da’ ce-i cu el? E în comă alcoolică? IONUŢ: Nu, mamă! MARIA: Dar ce-i atunci, spune! IONUŢ: Se crede ungur!

  1. Maria, la vrăjitoare: – Mă iubesc doi bărbaţi. Spune-mi, cine din ei va fi norocosul? Vrăjitoarea pune cărţile, apoi se uită atent la ea şi spune: – Cel ce va avea noroc va fi Vasile. Tu te vei căsători cu Ion.
Bancul zilei / Vine Ion acasă de la oraş şi zice către Maria, hotărât: Mărie, stinge lumina, trage perdelele şi în pat, iute!
social media

Hai și cu 3, să fie porția de râs completă!

3. Ion şi Maria se întâlnesc pe stradă, la trei zile după ce făcuseră amor. – Sărut mâna, Marie. Da’ ce-i cu tine, eşti supărată? – Ioane, vin de la doctor, am o boală… Ceva cu s… – Aoleu, ce boală? – Si…, su…, sa… Nu-mi aduc aminte… Deznădăjduit, Ion dă fuga la doctor. – Doctore, am făcut sex cu o femeie şi azi am aflat că are o boală care începe cu s… – Băiete, e grav, până aflăm despre ce e vorba, îţi voi injecta masiv penicilină, preventiv. După o săptămână de la incident, Ion cu Maria se reîntâlnesc întâmplător, în acelaşi loc. – Ioane, ce bine că te văd, mi-am amintit ce boala am! – Lasă-mă dracului, că m-ai nenorocit! M-a părăsit nevasta, m-au dat afară din serviciu, mă ocolesc toţi prietenii, dorm sub un pod… – Ioane, stai să-ţi spun ce boală am: scleroză!

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.