Cele mai amuzante bancuri.

O discuție banală între doi soți se poate transforma într-un moment desprins din comediile romantice. Asta se poate spune despre gluma de astăzi, care prezintă dialogul dintre un bărbat căsătorit și vecinul său. Tema discuției? Motivul pentru care îi cumpără flori în ghiveci. 

Bancul zilei

– Vecine, de ce-i cumperi soției tale întotdeauna flori în ghiveci?!
– Cu gândul la următorul concediu.
– Adică?
– Păi, în fiecare an plecăm separat în concediu, pentru că cineva trebuie să rămână acasă să ude florile…

( CITEȘTE ȘI:  Bancul zilei / Merge acasă motanul împreuna cu iubita, după o noapte plină de evenimente

Bancul zilei / - Vecine, de ce-i cumperi soției tale întotdeauna flori în ghiveci?!
Pexels

Alte bancuri amuzante

Trei tipi stau într-un bar la o discuție despre soții și amante:
Primul spune: Este mai bine să stai doar cu soția, te-ai obișnuit cu ea, te așteaptă cu mâncare acasă…
Al doilea: Nu, este mai bine să ai o amantă deoarece ea este tot timpul disponibilă.
Al treilea: Eu prefer să fiu și cu soția și cu amanta… Ceilalți îl întreabă de ce?
Pentru că în timp ce soția crede că sunt cu amanta, amanta crede că sunt cu soția, iar eu pot sta liniștit să mă joc pe calculator.

 

Soţia se iubea cu amantul, când sună soţul la uşă. Grăbită, nemaiştiind ce să facă, îl ascunde pe amant, gol – puşcă, după televizor, că aveau un televizor mare.
Soţul intră, se trânteşte pe canapea, porneşte televizorul să se uite la meci şi-i spune nevestei să-i aducă o halbă de bere de la frigider. Se întoarce soţia cu berea în mână şi, şocată, îi spune:
– N-o să crezi ce mi s-a întâmplat: am pus berea în halbă şi apoi am scăpat halba. A căzut pe jos, iar berea a rămas în aer. Halba a ricoşat şi mi-a sărit exact în mână, iar berea care era în aer s-a băgat înapoi în halbă.
– Ooo, asta nu-i nimic. Să vezi ce s-a întâmplat aici. A început meciul, şi un suporter nebun a intrat în terenul de fotbal gol – puşcă. Apoi a ieşit din teren prin spatele televizorului nostru şi a zbughit-o pe uşă afară.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.