Cele mai amuzante bancuri

Este marți, săptămâna este încă la început și aveam nevoie de ceva care să ne țină sus energia și voia bună. Așa că am pregătit pentru tine un banc care cu siguranță de va amuza copios. Protagonistul de astăzi este Vasile. Acesta bea o bere cu prietenul său Ion și își sună soția pentru a o pregătit pentru momentul în care va ajunge acasă. Deznodământul este hilar.

Bancul zilei

Vasile bea o bere la bar cu prietenul său, Ion. La un moment dat, îşi scoate telefonul şi o sună pe soţia lui, spunându-i pe un ton sec:

– Alo, pregăteşte apa caldă, nu vreau să pierd timpul când vin acasă, da?!

Apoi închide. Prietenul său, cu un ton admirativ, îi spune:

– Eşti un bărbat adevărat, aşa trebuie vorbit cu femeile, cu autoritate!

La care vine răspunsul:

– Dar ce credea ea: că o să spăl vasele cu apă rece?!

Alte bancuri amuzante

Un arhitect, un actor şi un inginer discutau despre cum e mai bine să îţi petreci timpul, cu nevasta sau cu amanta.

Arhitectul:

– Eu prefer cu nevasta, aşa pot construi fundaţia la o relaţie trainică.

Artistul:

– Eu prefer cu amanta. În ea găsesc mai multa pasiune şi mister.

Inginerul:

– Eu prefer să le am pe amândouă. Fiecare se va gândi că sunt cu cealaltă şi atunci pot să stau la serviciu să-mi termin proiectele.

 

Două doamne intră într-un compartiment de tren bine încălzit a cărui fereastră era deschisă. Una dintre ele închide fereastra. Cealaltă spune:

– Vă rog să o deschideţi la loc, altfel am să mor sufocată aici!

– Îmi pare rău, dar nu pot. O să mor de frig.

Cele două încep o discuţie care devine atât de aprinsă încât ceilalţi călători cheamă controlorul. Analizând situaţia, acesta decide:

– Pentru ca lucrurile să revină la normal, o să lăsăm fereastra închisă până când prima o să moară sufocată iar apoi o deschidem până când a doua moare de frig!

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.