Cele mai amuzante bancuri

Este zi de weekend, de relaxare și voie bună. Pentru ca totul să meargă perfect trebuie să începem cu zâmbetul pe buze. Așa că am pregătit un banc care cu siguranță te va amuza copios. Protagonistul de astăzi este un cunoscut ventriloc. Aceasta pune în scenă un spectacol și începe cu o serie de bancuri cu blonde. Revoltată, o blondă din sală în apostrofează imediat. Deznodământul este hilar.

Bancul zilei

Un ventriloc celebru ajunge în turneu într-un orășel. Începe spectacolul cu păpușa, pe care o face să spună bancuri cu blonde. La un moment dat, din sală se ridică o blondă care începe să strige:

– M-am săturat de bancurile tale stupide cu blonde! Cine-ți permite să categorisești femeile în modul ăsta? Ce legătură are culoarea parului cu personalitatea și inteligența? Nenorociții ca tine le împiedică pe femeile ca mine să se bucure de respect profesional și uman! Din cauza unora ca tine, prejudecata asta se răspândește tot mai mult. Ești un retardat patetic și tot ce faci este o violare a legilor privind discriminarea din orice țară civilizată și o ofensă adusă drepturilor omului. Ar trebui sa mori de rușine, în loc să te dai în spectacol!

Ventrilocul, extrem de jenat, începe să se scuze, dar blonda îl întrerupe:

– Nu vă băgați, domnule! Vorbeam cu nenorocitul ala mic care stă pe genunchii dumneavoastră.

Bancul zilei | Un ventriloc celebru ajunge în turneu într-un orășel
Pexels

Alte bancuri amuzante

– De ce vreți să divorțați, domnule ? întreabă judecătorul.

– Domnule judecător, eu sunt un bărbat foarte viril. Deseori, fug de la serviciu acasă să fac amor cu soția mea.

– Și asta este motiv de divorț ?

– Da, fiindcă de fiecare data îmi cere bani, după fiecare partidă de amor.

– Este adevărat, doamnă, ce spune soțul dumneavoastră?

– Da, domnule judecător, este adevărat! Și ce dacă este soțul meu? În timpul programului de lucru trebuie să plătească! De ce ar face el excepție?

 

Un bărbat merge să se cazeze la un hotel. Ajuns acolo, merge la recepţie şi întreabă:

– Cât costă o cameră pentru o noapte?

– Tariful nostru pentru o cameră este de 150 de euro, pat plus micul dejun sau doar 50 de euro dacă vă faceţi singur patul.

Omul foarte fericit că a găsit o cazare ieftină, spune:

– Excelent! Aleg varianta mai ieftină, să îmi fac singur patul.

– Foarte bine, spune recepţionerul. Poftiţi ciocanul, ferăstrăul şi mai trebuie să cumpăraţi dumneavoastră cuiele.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.