Cele mai amuzante bancuri.

Finalul de săptămână este despre relaxare și voie bună. De această dată, îți propunem un banc care te va amuza și te va ajuta să te deconectezi pentru câteva momente de la problemele cotidiene. Protagoniștii acestui banc sunt doi bărbați. Unul dintre ei își găsește mașina lovită, dar nu știe cine este autorul faptei. 

Bancul zilei

Un tip își găsește BMW-ul cu botul praf în parcare, se uita după autorul dezastrului și nimic, în schimb vede un bilețel pe parbriz:
„Regret că tocmai mi-am băgat cârligul de la Dacie în mândrețea ta de mașina. Îți scriu pentru că fraierii de martori care se uită, să creadă ca îți las adresa, numărul de telefon și asigurarea. Dar sa știi că eu regret nespus!”.

Alte bancuri amuzante

O blondă se plimba liniştită, când, deodată, vede o maşina fără şofer, care mergea. Conştientă de pericol, sare în maşină şi trage frâna de mână. Când iese, dă nas în nas cu proprietarul, un bărbat foarte atrăgător.

– Începuse să meargă singură, dar am sărit în ea şi am tras frâna de mână! spune ea, foarte mândră de isprava ei.

– Ştiu, răspunde el sec. Eu o împingeam!

Bancul zilei / Un tip își găsește BMW-ul cu botul praf în parcare, se uita după autorul dezastrului și nimic
Colaj Substantial

Un moldovean parchează Dacia sa. Vine altul şi îi loveşte maşina.

Moldoveanul: – Vaaai di mini şî di mini!! Şi-ai facut cu dăşioara me’? Cu iasta îmi duşem copiii la şcoala şâ-mi câştigam pânea! Da’ di ci îi a me’ strâcatî şî a ta nu?!

– Pai, a mea este Audi!

-Audi, audi, da di şi nu vedi?

 

Un şofer gonea cu 150 km/oră. Vede girofarul unei maşini de poliţie în oglindă si accelerează. După o vreme, vede că nu poate scăpa de poliţist şi trage pe dreapta. Poliţistul îi spune: – Am avut o zi groaznică şi vreau sa ajung acasă. Dar mi-a plăcut urmărirea. Aşa că zi-mi o scuză bună şi te las să pleci. – Acum trei săptămâni, nevastă-mea a fugit cu un poliţist, zice şoferul. Când te-am văzut în spate, am crezut că vrei să mi-o aduci înapoi.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.