Ți-am pregătit un banc care te va face să râzi cu gura până la urechi. Ești gata să te distrezi pe cinste? Nu uita să dai zvonul și în rândul prietenilor tăi!

Sâmbăta e voie bună și… ați ghicit, distracție! Știți cum se spune: Cine se trezește de dimineață, departe ajunge! Ce ziceți dacă în această dimineață ați duce distracția la cote maxime? De ce nu? Iar noi suntem aici să vă dăm cel mai tare impuls. Ești gata să-ți savurezi cafeaua în timp ce povestioara noastră îți dă un plus de energie? 

Bancul de sâmbătă

Bancurile cu și despre bețivi se numără printre cele mai haioase. Da, știm că-ți plac la fel de mult ca cele cu blonde. Ești pregătit să vezi ce gafă a putut face un tip beat în timp ce mergea pe stradă? Nu uita să le împărtășești și amicilor tăi după ce te distrezi.

Un tip beat mergea în patru labe pe trotuar. La un moment dat îi alunecă o mână și se lovește cu capul de asfalt. Continuă să meargă în patru labe și din nou îi alunecă o mână și se lovește la cap. După încă doi metri de mers în patru labe dă cu ochii de o pereche de picioare mișto. Ridică ochii și vede o fătă care se uită scârbita la el.
-Ce faci, fă? o întreabă bețivul.
-Fac trotuarul, răspunde fata jignită.
-Păi, fă-l dracului mai moale, că mă doare capul.

Bancul zilei / Un tip beat mergea in patru labe pe trotuar. La un moment dat îi alunecă o mână și se lovește cu...
Colaj Substanțial

Alte bancuri haioase cu bețivi

 1. Un bețiv se întorcea într-o seară acasă și se oprește în fața unui felinar și începe să bată în el. La scurt timp trece un alt bețiv care îi spune:
  Insistă, insistă, că e lumina aprinsă!
 2. Un bețiv beat criță mergea pe stradă și cânta.
  Deodată se oprește în fața unui afiș și începe să râdă.
  Râde el până când un trecător îl întreabă!
  -De ce razi așa, omule?
  -Păi tu ai mai văzut beți morți?
  -Da.
  -Și eu! Beți mangă?
  -Da.
  -Dar beți PEPSI nu am mai văzut!
Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.