Nimic nu se compară cu porția zilnică de râs

Suntem la mijlocul săptămânii și putem răsufla ușurați, căci ne apropiem cu pași repezi de weekend. Dacă vă aflați la muncă, ei bine, noi vă propunem ca în pauza pe care o luați, să savurați și cele mai tari bancuri. Veți râde instantaneu și vă veți dispune, astfel încât să încheiați ziua de la job așa cum ar trebui. Cu alte cuvinte, vă lăsăm să vă delectați cu cele mai amuzante glume. 

Bancul zilei

Un țigan vindea ceasuri la o tarabă. Vine un client și îl întreabă dacă poate încerca un ceas. Țiganul e de acord. Clientul își pune ceasul pe mână, se uită puțin la el și apoi o ia la sănătoasa!
Țiganul, uitându-se lung după el, zice:
– Mânca-ți-aș! Ăsta mi l-a luat la preț de achiziție!

Alte bancuri amuzante

Un țigan este chemat la o sindrofie dată de noii îmbogățiți ai Revoluției. În timpul chefului, unul îl întreabă:
– Băi țigane, la uteciști ai cântat?
– Am cântat, coane.
– Rău, fiule, rău…
– La securiști ai cântat?
– Am cântat, coane, ce era să fac?
– Dar la nomenclatură ai cântat?
– Am cântat, coane, că era pericol.
Când ajunge acasă supărat și cu originea mototolită, îi povestește pirandei ce a pățit, la care aceasta îi zice:
– Bine, mă boule, nu puteai să spui că nu ai cântat?
– Cum să spun, fă, când erau toți acolo?

Bancul zilei / Un țigan vindea ceasuri la o tarabă și un client se apropie de tejgheaua bărbatului
Arhivă

Zilele trecute m-am dus și eu pentru prima dată la restaurantul ăla de fițe din centrul Bucureștiului. Am comandat o apă plată și-o cafea. Deodată, stomacul a început să-mi facă feste. Muzica mergea destul de tare. Lume multă în local, eram aproape de bucătărie, așa că nu mi-am făcut probleme că mi-ar auzi cineva vânturile. Și încercam să le dau în ritmul melodiei. Mă mai și legănam… să le dau, când pe stânga, când pe dreapta, chipurile că m-aș arcui simțind muzica. După două melodii, mă potolesc și eu. Îmi termin și apa plată și cafeaua… și-mi arunc un ochi în local. Toată lumea mă privea cu dispreț.
De-abia atunci am realizat că ascultasem muzică de pe ipod-ul meu.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii