Astăzi este 8 martie, Ziua Femeii, și suntem extrem de convinși că aveți nevoie de cel puțin un impuls de energie pozitivă.

Bancul zilei. Astăzi este 8 martie, Ziua Femeii, și cu siguranță, aveți nevoie de un pic de bună dispoziție, mai ales că vremea de afară este foarte urâtă și poate aveați planuri cu persoana iubită. 

Potrivit meteorologilor, de Ziua Femeii, vremea este azi rece, cu temperaturi mai scăzute decât ar fi normal, pentru prima lună de primăvară din 2022.

Maximele se vor situa între între 1 și 7 grade, așa că, oriunde ați decis să petreceți această sărbătoare trebuie să aveți grijă că sunteți gros îmbrăcați. Dar, revenind la buna dispoziție de care aminteam mai sus, bancurile de azi sigur vă vor smulge măcar un zâmbet.

Bancul zilei / Un ţăran, mergând pe ogor, vede pe jos un peştişor de aur

Primul banc de astăzi, 8 martie 2022 este un clasic. Un ţăran, mergând pe ogor, vede pe jos un peştişor de aur. Finalul este demențial. Iată despre ce este vorba:

„Un ţăran, mergând pe ogor, vede pe jos un peştişor de aur. Cum se zbătea peştişorul pe uscat, minune mare, începe să vorbească:

– Ţărane, fie-ţi milă de mine, aruncă-mă, te rog, în balta aia, că eu sunt regele peştişorilor şi ţi-oi da tot ce vrei.

.- Te rog frumos, ţărane, aruncă-mă în apă că ţi-oi da toate bogă- ţiile pământului!

– Îndură-te, ţărane, o să-ţi dau cel mai frumos palat din lume, să stai în el! Cu năduf şi îndesat, ţăranul nostru puse călcâiul pe peştişor şi îl strivi în ţărână. – Mă, pe cine faci tu ţăran?!”. 

Bancul zilei / Un ţăran, mergând pe ogor, vede pe jos un peştişor de aur
Arhivă

Bancul zilei / Băsescu, Putin şi Obama, la o conversaţie pe vapor

Bancul zilei de azi, cel de-al doilea, îi are ca protagoniști pe Vladimir Putin, Traian Băsescu și Obama, fostul  președinte al Statelor Unite ale Americii:

„Băsescu, Putin şi Obama, la o conversaţie pe vapor. Putin: „Soldatul rus nu are frică, uitaţi exemplul: «Soldat Mihailov, intră în apă şi adu-mi doi rechini!»”. Trec 10 minute şi soldatul iese cu rechinii.

Obama: „Asta nu e nimic, soldat John intră şi tu în apă şi adu-mi cinci rechini”. Trec 10 minute şi soldatul iese cu rechinii.

Băsescu: „Eh, păi la noi în România asta e treabă de femei”. „Păi cum aşa?” se întreabă mirat Putin. „Fiţi atenţi”, zice Băsescu. „Soldat Gheorghe, intră în apă şi adu-mi doi rechini”, soldatul răspune: „Să ţi-i aducă EBA!”

 

Distribuie

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.