Leșini de râs! Acesta a fost desemnat cel mai bun banc al zilei

Cu bine reușim să depășim o situație care nu a făcut decât să ne afecteze starea de spirit. Acest lucru se întîmplă ori de câte ori avem parte de un eveniment mai puțin plăcut. Pentru a ne ajuta de unii singuri să depășim aceste episoade, de cele mai multe ori este necesar un singur banc. 

Pentru astăzi, am selectat unul dintre cele mai bune bancuri cu un cetățean român și doi alții de altă naționalitate. Rămâi până la final și vei avea parte de o adevărată criză de râs!

Leșini de râs! Iată cum sună bancul pe care l-am pregătit astăzi pentru tine

social media

Un spaniol, un român şi un francez stăteau la plajă.
Trece un timp şi francezul de pe nisip le spune celorlalţi că se duce în apă să vadă dacă se vindecă la picior, deoarece avea probleme cu acesta şi şchiopăta.
Intră el în apă şi la un moment dat îl vede pe Dumnezeu.
– Doamne, ce bine că te-am întâlnit! Am şi eu o problemă cu piciorul, mă poţi face bine?
Dumnezeu îi pune mâna pe picior şi îl face bine. Iese francezul fericit din apă şi alerga de colo până colo pe plajă.
Cei doi îl întreabă:
– Dar ce ai făcut?
– Am intrat în apă şi acolo era Dumnezeu şi m-a vindecat!
Se ridică spaniolul şi intră şi el în apă şi îi spune lui Dumnezeu:
– Doamne, nu văd bine cu ochiul drept. Am avut un accident şi mi-a intrat un fier în ochi, iar acum nu mai văd. Dumnezeu îi pune mâna pe ochi şi îl vindecă. Acesta fuge cât îl ţin picioarele şi le spune vestea cea bună prietenilor săi.
Cei doi, francezul şi spaniolul, îl îndeamnă pe roman să intre şi el în apă să-l vindece Dumnezeu, însă acesta se opune. Dumnezeu îl aude şi vine la el:
– Ce problemă ai fiule?
– Am probleme cu inima şi nu mai pot să lucrez. Dumnezeu se apropie de el şi vrea să-i pună mâna pe inimă pentru a-l vindeca.
Românul se ridică supărat:
– Lasă-mă, Doamne, în pace! O viaţă am aşteptat momentul ăsta, să stau acasă şi să iau pensie, iar tu vrei să mă faci bine!

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!