Leșini de râs după ce vei citi unul dintre cele mai bune bancuri

Bancurile create pentru a te binedispune și a te ajuta să ai o stare de psihic cât mai bună. Sunt tot ceea ce ai nevoie în momente grele. Au un efect aproape miraculos și te ajută să treci cu ușurință de la o stare mai puțin plăcută, la una mult mai bună. 

Așadar, astăzi am ales pentru tine unul dintre cele mai bune bancuri cu un român și un spaniol. Bancul este unul de-a dreptul amuzant, care te va face să râzi cu lacrimi!

Leșini de râs! Trebuie doar să citești acest banc până la final

Un spaniol, un român şi un francez stăteau la plajă.
Trece un timp şi francezul de pe nisip le spune celorlalţi că se duce în apă să vadă dacă se vindecă la picior, deoarece avea probleme cu acesta şi şchiopăta.
Intră el în apă şi la un moment dat îl vede pe Dumnezeu.
– Doamne, ce bine că te-am întâlnit! Am şi eu o problemă cu piciorul, mă poţi face bine?
Dumnezeu îi pune mâna pe picior şi îl face bine. Iese francezul fericit din apă şi alerga de colo până colo pe plajă.
Cei doi îl întreabă:
– Dar ce ai făcut?

social media


– Am intrat în apă şi acolo era Dumnezeu şi m-a vindecat!
Se ridică spaniolul şi intră şi el în apă şi îi spune lui Dumnezeu:
– Doamne, nu văd bine cu ochiul drept. Am avut un accident şi mi-a intrat un fier în ochi, iar acum nu mai văd. Dumnezeu îi pune mâna pe ochi şi îl vindecă. Acesta fuge cât îl ţin picioarele şi le spune vestea cea bună prietenilor săi.
Cei doi, francezul şi spaniolul, îl îndeamnă pe roman să intre şi el în apă să-l vindece Dumnezeu, însă acesta se opune. Dumnezeu îl aude şi vine la el:
– Ce problemă ai fiule?
– Am probleme cu inima şi nu mai pot să lucrez. Dumnezeu se apropie de el şi vrea să-i pună mâna pe inimă pentru a-l vindeca.
Românul se ridică supărat:
– Lasă-mă, Doamne, în pace! O viaţă am aşteptat momentul ăsta, să stau acasă şi să iau pensie, iar tu vrei să mă faci bine!

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!