Este weekend, iar cu relaxarea, petrecerile și voia bună merge și un banc, care să îți stârnească hohote de râs. Protagonistul de azi este un soldat aflat în Irak. Acesta primește o scrisoare de despărțire de la iubita sa. Rănit și orgolios, soldatul știe cum să i-o plătească iubitei. Răspunsul acestuia te va face să râzi copios.

Bancul zilei

Un soldat aflat în Irak primeşte o scrisoare de despărţire de la iubita sa de acasă. În scrisoare erau înşirate următoarele:

„Dragă John, nu mai pot continua relaţia cu tine. Distanţa dintre noi este mult prea mare. Trebuie să recunosc că te-am înşelat de două ori, de când ai plecat, aşa că nu e corect faţă de nici unul dintre noi să continuăm. Îmi pare rău. Te rog, înapoiază-mi fotografia pe care ţi-am trimis-o. Cu drag, Betty”.

Soldatul, rănit profund de cele spuse de fată în scrisoare, le cere camarazilor săi din armata să-i dea orice fotografie cu vreo fată pe care o au la ei, fie că sunt surori, iubite sau foste iubite. Şi pe lângă fotografia cu Betty, John îi trimite acesteia toate fotografiile strânse de la amicii săi. În plic erau 57 de fotografii. Lângă ele, o scrisoare, care sună cam aşa:

„Dragă Betty, îmi pare rău, însă nu îmi amintesc prea bine cine eşti. Te rog să-ţi alegi fotografia dintre cele pe care ţi le-am trimis, apoi trimite-mi restul înapoi. Ai grijă de tine, John”.

Bancul zilei, bancuri amuzante
Pexels

Alte bancuri amuzante

Un om mergea seara pe câmp. Deodată vede o groapă mare. Curios, se uita în ea, dar nu vede fundul gropii. Ia o piatra și o aruncă în groapă, în speranța că va afla adâncimea. Nimic. Mai arunca una, și mai mare. Nimic.

– Bai, ce dracu, groapa asta n-are fund?!

Tot căutând pietre da peste o șină de cale ferată. O ia nervos și o aruncă în groapă. După câteva secunde apare în fugă o capra care sare în groapă.

– Io-te, vere, ce capra nebună, zice omul și dă să plece. Face câţiva pași și se întâlnește cu un tip care-l întreabă:

– Nene, n-ai văzut capra mea?

– Pai am văzut o capra care fugea ca nebuna și s-a aruncat într-o groapă.

– Cum dracu a scăpat, că doar o legasem de ditamai șina de tren.