Leșini de râs! Acesta a fost desemnat cel mai bun banc al zilei

Este dumincă, deja ultima zi de weekend. Românii se gândesc cu stupoare la activitățile pe care le au de îndeplinit în această săptămână. Deși weekend-ul durează prea puțin, acest lucru nu poate fi schimbat. Schimbată însă poate fi starea și atitudinea ta, iar aici intervine umorul. Cu ușurință vei reuși să ai o stare de spirit mult mai bună și să începi săptămâna cu forțe proaspete. 

Bancurile cu animale se diferențiază de restul prin acel ceva pe care îl au. Din întreaga categorie de glume, acestea sunt printre cele mai apreciate și mai căutate de iubitorii de umor. Tocmai din acest motiv noi ți-am pregătit unul dintre cele mai bune bancuri. Rămâi până la final și ai garantată o porție de râs.

Leșini de râs! Uite cum sună unul dintre cele mai bune bancuri cu animale

Colaj Substantial

Un şoarece şi o şoricioaică se întâlnesc de o parte şi de alta a unei linii ferate.

Şoricioaica îi strigă şoarecelui:

– Şoricelule, hai să facem ceva împreună!

Şoricelul, bucuros, vrea să treacă linia ferată, dar când să ajungă la şoricioaică, trece trenul şi îi taie o bucăţică din coadă.

A doua zi, şoricelul vine iar la linia ferată şi o întâlneşte pe şoricioaică.

Aceasta îl cheamă iarăşi, şoricelul vrea să treacă şi trenul îi taie iarăşi o bucată de coadă.

A treia zi, se întâmplă acelaşi lucru şi şoricelul rămâne fără coadă.

A patra zi, şoricelul se întâlneşte iarăşi cu şoricioaica.

Aceasta îl cheamă din nou la ea.

Şoricelul nu mai trece linia ferată şi îi spune ei să vină dacă vrea să facă ceva împreună.

Aceasta acceptă şi vrea să treacă linia ferată.

Gândindu-se că poate îi va tăia trenul şi ei o bucăţică de coadă, îşi bagă coada între picioare şi o ia la fugă peste linie.

Trenul trece mai rapid şi îi taie capul.

MORALA: Femeile când au ceva între picioare îşi pierd capul. 

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!