Citește bancul până la capăt și ia-ți doza de energie. Garantat vei râde cu lacrimi

Un banc spus la momentul potrivit te poate scuti de mai multe stări de stres și nervozitate. Dacă reușești să îți începi ziua într-un mod cât mai vesel, nici supărările nu se vor mai apropia de tine. Umorul acționează ca un adevărat antidepresiv, care este necesar în zilele noastre. Perioadele agitate și stilul de viață supus mai multor factori negativi afectează sănătatea fiecăruia dintre noi. Astfel, efectele benefice ale râsului nu sunt deloc un mit. 

Oamenii de știință împreună cu cercetătorii au ajuns la concluzia că umorul practicat în mod regulat reduce enorm șansele de a ne lăsa afectați de răutățile zilnice. În urma mai multor studii, s-a ajuns la concluzia că râsul îți îmbunătățește nu doar starea de spirit. Psihicul și sistemul imunitar au de câștigat, încât vor funcționa din ce în ce mai bine. Pentru a-ți lua doza de energie, noi am selectat unul dintre cele mai bune bancuri cu regi.

Râzi cu lacrimi! Iată prin ce trece un rege care dorește să își angajeze pază de corp

Bancul zilei de astăzi îți pune la dispoziție experiența amuzantă prin care trece un rege.

social media

Un rege voia să-şi angajeze bodyguard. La probă rămân doar trei participanţi, un japonez, un chinez şi un evreu. Proba consta în omorârea unei albine cu sabia.
Japonezul scoate sabia, deschide cutiuţa şi dă drumul la albină, dă o dată cu sabia şi albina cade în două bucăţi.
Chinezul scoate sabia, deschide cutiuţa şi dă drumul la albină, dă de două ori cu sabia şi albina cade în trei bucăţi.
Evreul scoate şi el sabia, deschide cutiuţa şi dă drumul la albină, dă de trei-patru ori cu sabia şi albina îşi continuă zborul.
Regele îl întreabă curios pe evreu:
– Cum de nu a murit albina? Eu ştiam că tu eşti cel mai bun…
Evreul îi răspunde:
– Maiestate, de la circumcizie nu se moare!

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!