Încă de la invenția lor, bancurile au reprezentat cea mai bună sursă pentru alungarea tristeții și a stărilor de nervozitate. Potrivit ultimelor studii efectuate de cercetătorii britanici, râsul este deja considerat a fi unul dintre cele mai potrivite tratamente pentru alungarea stărilor depresive. Este o cale de mijloc pentru oamenii care sunt acaparați de problemele zilnice. Câteva minute de râs pe zi, cu siguranță nu vor cauza nimic rău.
Beneficiile râsului și ale umorului sunt multiple. Ele încep din zona sănătății și contribuie la formarea de noi conexiuni între oameni. Pe lângă faptul că s-a demonstrat că râsul te ajută la o mai bună funcționare a sistemului imunitar, este un real ajutor în momentele de socializare.
Leșini de râs! Iată cum arată experiența unui preot cu păsările din curtea mănăstirii
Bancurile cu și despre preoți sunt unele dintre cele mai controversate și la mare căutare de iubitorii de umor. De-a lungul anilor, multe glume pe această temă au fost inventate. Astfel, noi îți punem la dispoziție unul dintre cele mai bune bancuri cu preoți.
Un preot locuia lângă o mănăstire şi avea 10 găini şi un cocoş. Cocoşul din când în când dispărea, dar apărea până seara. Ultima dată când a zburat nu s-a mai întors şi preotul, primul lucru duminică în biserică, a întrebat lumea:
– Aş vrea să ştiu dacă cineva are un cocoş?… şi toţi bărbaţii s-au sculat în picioare…
– Nu, nu, nu, am vrut să întreb dacă cineva a văzut un cocoş?…şi toate femeile s-au sculat în picioare…
– Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut să ştiu, vreau să ştiu dacă cineva de aici a văzut un cocoş care nu-i aparţine?… şi jumătate din femei s-au sculat în picioare…
– Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut să ştiu, vreau să ştiu dacă cineva a văzut cocoşul meu?… şi toate măicuţele s-au sculat în picioare.