Reclamă

O zi fără a zâmbi este o zi pierdută. Frumusețea și liniștea sunt găsite, de cele mai multe ori, în lucrurile simple. O criză bună de râs este de preferată decât una de nervi sau de plâns. Este suficient că problemele de zi cu zi ne acaparează întreaga atenție și ne alterează starea de spirit pe care o avem. Există însă un remediu, și acela este umorul. Râsul descrețește fruntea și contribuie la o mai bună funcționare a sistemului imunitar. Medicii au descoperit despre umor că este cel mai ieftin remediu natural pentru îndepărtarea grijilor.

Specialiștii au ajuns la concluzia că umorul și carisma sunt unii dintre factorii care joacă un rol important în crearea conexiunilor sociale. Persoanele care iubesc pozitivitatea și râsul ajung să fie integrate mai repede în grupuri sociale și își formează cu ușurință noi prietenii. De cele mai multe ori, câștiga puncte în fața celor pe care îi fac să râdă și le îmbunătățește starea de spirit.

Bancurile cu polițiști, printre cele mai apreciate de români

pixabay

Bancurile cu polițiști sunt printre cele mai cunoscute. Oamenii legii au devenit subiectul multor bancuri, datorită experiențelor amuzante pe care ei le-au trăit, de-a lungul carierei lor. Se spune că lucrul cu oamenii poate fi cel mai dificil, de cele mai multe ori. Oricât de dificil ar fi însă, există multe aspecte pozitive în interacțiunea umană.

Un poliţist stă într-o intersecţie. Vine un şofer şi trece pe roşu. Poliţistul nimic. Acelaşi şofer parchează lângă el neregulamentar. Poliţistul nimic. Şoferul se dă jos din maşină şi îl scuipă pe poliţist. Nimic. Îi trage câteva palme poliţistului. Ăsta nimic. Şoferul se plictiseşte şi pleacă fluierând. Poliţistul fuge după el, îi trage o mamă de bătaie şi îi spune:

– Ai trecut pe roşu, n-am zis nimic. Ai parcat aiurea, te-am lăsat în pace. M-ai scuipat, m-ai bătut, n-am avut nimic cu tine, dar nu concep să fluieri fals din Bach.


Reclamă

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro