Cele mai tari bancuri!

Este luni, prima zi a săptămânii. Cu toții ne-am întors la muncă, după un weekend plin de relaxare și voie bună. Mai durează ceva timp până când vom putea să ne relaxăm, însă nu trebuie să fim posomorâți din această cauză. Așadar, cu această ocazie vă prezentăm bancul zilei! Sigur veți râde cu poftă! Spor la râs! 

Bancul zilei

Un pescar își strângea sculele supărat că nu a prins nimic în ziua respectivă. Însă, când să plece, un pitic îl oprește. Nu este un pitic obișnuit, ci piticul bălților! Continuarea te va face să râzi cu lacrimi! Spor la râs!

Un pescar își strângea sculele de pescuit supărat că nu prinsese nimic. Când să plece il oprește un pitic:
– Stii cine-s eu?
– Nu.
– Eu sunt piticul bălților
– Si ce-i cu asta?
– Pai eu îți îndeplinesc trei dorințe dacă îmi indeplinești și tu una!
– Ok. S-a făcut.
Si pescarul cere să devină foarte bogat, să aibă o casă foarte luxoasă și o sotie care să arate superb.
Piticul bălților ii promite că ii va indeplini dorința dar ii cere să-l lase să-l reguleze. Pescarul refuză la inceput dar se gândește ce ar pierde și acceptă.
După ce-și fac treburile, la plecare piticul întreabă:
– Tu câți ani ai?
– De ce?
– Păi la vârsta asta mai crezi în piticul bălților?

social media

Mai multe bancuri

Un pescar e curios ce a făcut un prieten de al lui de nevastă-sa îl lasă la pescuit tot timpul.
Acesta îi spune:
– Am prins un crap, i-am băgat un lanț de aur pe gât pe urmă l-am dus acasă la nevastă-mea să-l gătească. De atunci nu-mi mai trebuie permisiunea ei de a merge la pescuit

––––––––––––

Un pescar sicilian prinde un peștișor de aur care, în schimbul eliberării sale îi promite să-i îndeplinească orice dorință.
Sicilianul care era și negustor cere să-i fie îndeplinit visul de decenii al italienilor: podul peste strâmtoarea de la Messina.
Peștișorul îi răspunde că interesele mafiei sunt altele și că nu-i poate îndeplini dorința.
Atunci sicilianul ii cere ca arbitrii să n-o mai favorizeze pe Juventus.
Peștișorul:
– Cu câte benzi pe sens voiai podul?

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.