Este miercuri, suntem la mijlocul săptămânii și avem nevoie de ceva care să ne încarce bateriile până în weekend. Așa că am pregătit pentru tine un banc bun, care să îți aducă voia bună. Protagonistul de astăzi este un tip ce îți cumpără ca animal de companie un urs polar. Totul merge bine până într-un punct. Deznodământul este hilar.

Bancul zilei

Un om se duce magazinul de animale să îşi cumpere un urs polar. Vânzătorul îi vinde unul, dar îi atrage atenţia:

– Ursul polar e un animal minunat. Dar, vă atrag atenţia: să nu îl atingeţi niciodată pe bot!

Trece o vreme şi omul nostru nu se mai poate abţine şi atinge nasul ursului. Acesta se ridică în două labe, scoate un mormăit înfiorător şi se porneşte asupra stăpânului.

Omul nostru fuge speriat pe trepte în jos, ursul, după el. Iese în curte, ursul, după el. Iară intră în casă, iară sus pe trepte. Ursul tot după el. Cade fugăritul extenuat şi ursul îl ajunge din urmă şi îl atinge cu laba pe umăr, zicând:

– Gata, tu ești acum!

Bancul zilei | Un om se duce magazinul de animale să îşi cumpere un urs polar
Pexels

Alte bancuri amuzante

O bancnotă de un leu şi una de cinci sute sute de lei se întâlnesc:

– Şi… ce-ai mai făcut? întreabă cea de 1 leu.

– Eh, păi prin cazinouri, am fost şi într-o croazieră pe Dunăre, m-am plimbat apoi cu o tipă bună prin mall-urile din Bucureşti, am fost şi prin provincie la Pietroasele, am fost şi pe la munte, de-astea… Tu, care mai e viaţa ta?

– Hmm, cele obişnuite… biserică, biserică, biserică.

 

Oră la facultatea de medicină, disecţie pe cadavru.

Profesorul:

– Prima calitate a unui viitor medic este aceea că nu trebuie să îi fie greaţă. Priviţi! Şi profesorul îşi introduce un deget în anusul cadavrului, după care îl bagă în gură.

– Ei? Cine face ca mine?

Cei mai mulţi încep să facă grimase, dar unul dintre studenţi îsi ia inima-n dinţi, bagă degetul în anusul cadavrului, după care, controlându-şi cu greu greaţa, îl bagă în gură.

Profesorul zice:

– Bun. Acum, a doua calitate a unui viitor medic trebuie să fie spiritul de observaţie: eu am băgat un deget în anusul cadavrului şi altul în gură!