Începe weekend-ul cu zâmbetul pe buze.

Bancul zilei. Citirea bancurilor în weekend poate fi o modalitate amuzantă și relaxantă de a petrece timpul liber. Bancurile pot ajuta la îmbunătățirea stării de spirit, la reducerea stresului și la creșterea capacității de a gândi pozitiv.

Așadar, în rândurile următoare regăsiți o serie de bancuri amuzante, pentru a fi cu zâmbetul pe buze tot weekend-ul. Le puteți împărtăși cu prietenii, cu siguranță se vor bucura pe deplin și vor avea ziua mai bună datorită dvs.

Bancul zilei

Social media

1. Un om merge la doctor pentru a-și face un set de analize complet. După câteva zile, doctorul îl sună și îi spune: „Avem o veste bună și una proastă. Vestea bună e că nu aveți nimic grav. Vestea proastă e că sunteți gravid.”

2. Un om se duce la farmacie și întreabă farmacistul: „Aveți pastile pentru insomnie?” Farmacistul îi răspunde: „Da, avem. Dar de ce vă trezeșteți pentru a cumpăra pastile pentru insomnie?”

3. Un bunic își vizitează nepoțelul la școală. În timp ce se uită prin caietele copilului, vede că acesta a scris că tatăl său e inginer. Bunicul se uită la tatăl copilului și întreabă: „Nu ești inginer, ești lucrător la construcții.” Tatăl răspunde: „Da, dar nu vreau să îl dezamăgesc pe nepotul meu.”

4. Doi prieteni se întâlnesc după mulți ani. Primul întreabă:„”Ce faci?” Al doilea răspunde: „Sunt dentist.” Primul întreabă: „Dentist? Nu-ți mai amintești că erai mecanic?” Al doilea răspunde: „Da, dar am realizat că era mai bine să lucrez cu mâinile mele decât să le dau altora.”

5. Un om merge la un psiholog pentru a-și rezolva problemele sale de memorie. Psihologul îi spune: „Pentru a îmbunătăți memoria, trebuie să faceți exerciții mentale. De exemplu, încercați să vă amintiți cuvinte lungi sau propoziții lungi.” Omul răspunde: „Ok, am înțeles. Dar cum voi ști dacă mi-am amintit sau nu?”

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.