Cui nu îi plac zilele libere? Știm deja că ați așteptat mult acest weekend. Relaxarea și odihna sunt ca la ele acasă, iar de zâmbete sincere ne ocupăm noi. Astăzi am pregătit o serie de glume amuzante care să vă pună pe jos de râs, pentru că nimic nu este mai important decât buna dispoziție. Lăsați problemele și grijile deoparte și bucurați-vă de poante alături de noi. 

Bancul zilei

Un oltean se duce-n vizită la un prieten din Moldova. Ies ei la o bere și stând la masă văd doi muncitori: unul săpa un șanț cam de 40 cm lățime și 60 cm adâncime; la câțiva metri în spatele lui, celălalt astupa groapa… Olteanul nu se poate abține și-i întreabă pe cei doi care-i treaba. Unul din ei răspunde:
– Dom’le, în mod normal. echipa noastră e formată din 3 oameni: unul sapă groapa, altul pune cablul, iar cel de-al treilea o astupă, numai că ăla de punea cablu’ este în concediu…

Alte bancuri amuzante

Sir și John sunt la vânătoare pe domeniul castelului. John (privind prin binoclu înspre castel):
– Sir, cred că ar trebui să vă informez că doamna este în compania unui domn.
– Nu se poate, te înșeli. Doamna mi-a spus că primește o prietenă în vizită. Dă-mi și mie binoclul…
Se uită spre castel, apoi îi spune lui John:
– Acest binoclu nu este suficient de puternic. Dă-mi pușca cu lunetă.

Bancul zilei / Un oltean se duce în vizită la un prieten din Moldova Arhivă

Se trezește unul de dimineață din cauza unor zgomote ciudate: se crăpa de ziuă. O caută pe nevastă-sa în pat și n-o găsește: o furase somnul. Se duce la baie și se uită în oglindă, dar oglinda se face țăndări: aruncase o privire. Pleacă la serviciu și pe drum vede două tipuri de oameni: unii care scădeau în înălțime (pe ăia îi rodeau pantofii) și alții care dispăreau pur și simplu (pe ăia îi fura peisajul). Ajunge la serviciu și își vede toți colegii lipiți de tavan: purtau discuții la nivel înalt. La un moment dat se dezlipesc și cad toți deodată: căzuseră de comun acord. Se enervează și pleacă de la serviciu. Pe drum, îl vede pe unul lipit de asfalt și vreo doi care trăgeau de el să-l dezlipească: era sărac lipit pământului.