Ziua bună se cunoaște după bancurile citite

De la mijlocul săptămânii, toată lumea este cu gândul la weekend. Pentru unii, cele două zile libere sunt un dar divin, pentru alții nu, astfel că munca nu se rezumă doar la cele cinci zile lucrătoare. În orice caz, noi vă propunem să vă bucurați de momentul prezent, să nu vă poarte gândul la relaxare și să vă concentrați pe task-urile pe care le aveți de îndeplinit. Pentru a avea o zi mai eficientă, nu uitați să citiți bancurile pe care noi le-am pregătit.

Bancul zilei

Un oltean hotărăște că trebuie neapărat să se apuce de skydiving. Se duce tipul la un club. Ăștia îl bagă în primul avion… La momentul potrivit, deschide ușa avionului și se aruncă. Trage de sfoară… dar nimic! În cădere, trece pe lângă alți olteni care zburau în sus…
Tipul le zice: Hei! Voi nu știți cum se deschide o parașută?
Iar ăia răspund: Nu, da’ tu știi cumva cum se face grătar la butelia cu gaz?

Bancul zilei / Un oltean hotărăște că trebuie neapărat să se apuce de skydiving
Arhivă

Alte bancuri amuzante

În avion, la clasa întâi, o doamnă e așezată lângă un domn. La un moment dat, ea începe să strănute și de fiecare dată începe să tremure din toata ființa ei, după care își șterge delicat nasul.
Istoria se repetă, la care domnul de lângă ea i se adresează:
– Mă scuzați, nu vreau să vă inoportunez, dar mi-e imposibil să mă abțin să vă întreb: de ce tremurați așa de tare de fiecare dată când strănutați?
– Pentru că sufăr de o boală foarte rară, de fiecare dată când strănut, am un orgasm.
La care domnul, un pic jenat că nu a mai auzit de asemenea boală, o întreabă grijuliu:
– Și luați ceva?
– Da… piper…

– John, spune Sir, care își spăla picioarele în lighean, te rog aruncă apa asta și adu-mi un prosop.
John ia ligheanul și îl aruncă pe geam, iar de afară se aude un țipăt însoțit de înjurături, la care Sir impasibil:
– John, era cineva în lighean?

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii