Leșini de râs! Acesta a fost desemnat cel mai bun banc al zilei

Bancul zilei de astăzi reușește cu siguranță să îți readucă zâmbetul pe buze, indiferent de stare pe care o avem. Astăzi îți punem la dispoziție unul dintre cele mai bune bancuri cu badea Ion. El este singurul martor ocular care a văzut prăbușirea unui avion. Luat la întrebări, badea Ion a oferit răspunsuri de-a dreptul amuzante. 

Prin umor oamenii reușesc cu ușurință să depășească perioadele mai puțin plăcute din viața lor. Deseori, cel mai bun lucru pe care o persoană îl poate face pentru propria liniște este să ia o pauză și să se bucure de lucrurile mici. Printre acestea se numără și bancurile, ele care reușesc să readucă zâmbetul pe buze.

Leșini de râs! Iată cum sună unul dintre cele mai bune bancuri ale zilei

social media

Un nou tip de avion se prăbușește la zborul de încercare. Cutiile negre sunt furate, nimeni nu poate trage nicio concluzie asupra catastrofei.
La inspecția Ministerului Apărării, singurul martor ocular este badea Ion, un cioban care se uita cu privire tâmpă, de analfabet…
– Spune baciule, îl intreabă un colonel, cam ce-ai observat?
– Apăi, domnule dragă o hărăbaie zbura, când numa’ ce o pălălaie s-o aprins, no si unde nu s-o tipat hărăbaia în gios…
– Baciule, nu înțeleg nimic din ce-mi povestești, fii te rog mai clar!
– Păi bine, domnule dragă, de ce nu spui așa?… Ieri, la orele 14.00, un bombardier de tip Stealth, V5, generația 2021, gresind unghiul de incidență cu cel de așezare, a intrat intr-o vrie incontrolabilă. În acest context a pierdut ireversibil altitudine, astfel încât s-a produs acest regretabil eveniment.
– Baciule, m-ai spart! spune colonelul, de unde stii termenii astia???
– D’apăi cand eu eram comandant de escadrilă, matale erai cioban… ca mine, acum. Apoi, matale ai intrat in politică. La noi s-au făcut restructurări. Înainte, tu cioban, eu colonel; acum tu colonel, eu cioban. De asta pică avioanele ca muștele, șefule…

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!