Este luni, așa că ți-am pregătit un super-banc ce te va amuza copios.

Se spune că o zi în care nu ai râs este o zi pierdută. De aceea, așa cum te-am obișnuit, îți prezentăm cele mai amuzante bancuri, care te va amuza copios. De această dată, protagoniștii sunt un muncitor și patronul companiei la care lucrează. Iată dialogul hilar dintre cei doi. 

Bancul zilei

Un muncitor termină de pus mocheta într-o cameră, după care vrea să iasă să fumeze o ţigară. Cum nu-şi găseşte pachetul de ţigări, se întoarce în cameră să-l caute.

Vede o umflătură chiar în mijlocul camerei, sub mocheta proaspăt pusă. Îşi zice că nu are sens să scoată mocheta pentru un pachet de ţigări, aşa că îşi ia ciocanul cel mai mare şi arde vreo două lovituri ca să niveleze locul.

Tocmai atunci intră în cameră proprietarul, care-i spune:

– Uite, ţi-am găsit pachetul de ţigări, l-ai lăsat în bucătărie. Acum, de-aş mai găsi şi hamsterul, că nu e pe nicăieri…

Bancul zilei / Un muncitor termină de pus mocheta într-o cameră, după care vrea să iasă să fumeze o ţigară
Pixabay

Un alt banc amuzant

Un tip se duce la Finanţe pentru un interviu.

– Sunteţi alergic la ceva? – Da, la cofeină.

– Aţi lucrat pentru serviciul public înainte?

– Da, am lucrat în armată. Am fost în Afganistan de două ori.

– Asta vă va da un avantaj de 5 puncte la ocuparea acestui post. Aveţi vreun handicap, de orice fel?

– Da. O mină a explodat lângă mine, când am fost acolo, şi mi-am pierdut ambele testicule. Intervievatorul face o grimasă şi, convins, spune:

– Bine! Aveţi suficiente puncte pentru a fi angajat. Programul normal zilnic este de la 8.00 la 16.00. Dar puteţi începe mâine la 12.00. Şi veţi veni în fiecare zi de la 12.00. Tipul este nedumerit şi întreabă:

– Dacă orele de lucru sunt de la 8.00 la 16.00, de ce vreţi să vin la 12.00? Eu nu vreau nici un tratament special…

– Ceea ce trebuie să înţelegeţi este că acesta este un loc de muncă la Finanţe. În fiecare zi, de la 8.00 la 10.00, ne bem cafeaua, apoi, până la 12.00, ne scărpinăm la testicule. Dumneavoastră nu are niciun sens să veniţi de la 8.00.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.