Este miercuri, suntem la jumătate săptămânii, iar pentru a păstra voia bună sus avem nevoie de ceva care să ne aducă zâmbetul pe buze. Așa că am pregătit pentru tine un bac care cu siguranță te va amuza copios. Protagonistul de astăzi este un iluzionist. Acesta lucrează pe un vapor, însă papagalul căpitanului îi strică spectacolul. Deznodământul este hilar.

Bancul zilei

Un iluzionist lucra pe un vapor. În fiecare săptămână dădea o reprezentaţie. De fiecare dată spectatorii erau alţii, aşa că îşi permitea să facă mereu aceleaşi scamatorii. Singura problema era papagalul căpitanului, care încetul cu încetul a început să priceapă care sunt trucurile. Şi, la un moment dat, s-a apucat să dezvăluie secretul în mijlocul fiecărei reprezentaţii:

– Aaaa, uitaţi, nu e aceeaşi pălărie!

– Aaaa, uitaţi, florile sunt ascunse sub masă!

– Aaaa, uitaţi, are ascunse nişte cărţi în mânecă!… şi aşa mai departe.

Iluzionistul se enerva de fiecare dată, dar n-avea ce face. La un moment dat vaporul se scufundă, supravieţuind doar iluzionistul şi papagalul. Timp de câteva zile, plutind fiecare pe o scândură, s-au privit plini de duşmănie, fără să scoată vreun cuvânt. Până la urma, papagalul zice:

– OK, mă dau bătut. Unde e vaporul?

Bancul zilei | Un iluzionist și un papagal plecă în croazieră cu vaporul Pexels

Alte bancuri amuzante

Ieri m-am dus cu amanta la un hotel şi, la intrare, văd parcată maşina socrului meu. Mi-a sărit tot cheful şi, bineînţeles, dacă mă vedea aveam probleme. I-am explicat amantei că azi este imposibil şi a plecat supărată. De nervi, i-am rupt socrului ambele oglinzi şi am plecat acasă. A doua zi m-am dus să-l văd şi să râd de el că nu mai are oglinzi la maşină. Era foarte supărat şi îl întreb:

– Ce-i cu tine, tată socrule, te văd puţin supărat?

– Cum să nu fiu, ieri i-am împrumutat maşina lu’ nevastă-ta şi azi mi-a adus-o înapoi fără oglinzi.

 

Într-o duminică ​ de vara se trezeşte preotul. Se uită pe geam. Vreme însorită, ideală pentru o partida de golf. Îşi cheamă ajutorul şi îi spune să meargă la biserica, să spună că e bolnav. Pleacă ajutorul iar preotul, repede, se îmbracă şi iese pe teren. Fiind Duminică, lumea la Biserică, pe teren era linişte şi pace.

Preotul se pregăteşte ​de prima lovitură. Între timp, Sfântul Petru merge la Dumnezeu.

– Doamne! Vezi ce face slugă ta, în loc să fie în Biserica? Îl laşi să scape nepedepsit?

– Las’ pe mine, fiule!

Preotul loveşte mingea de golf, care zboară, că trasă pe sfoară, vreo 300 m şi cade direct în prima gaură.

– Doamne! Asta zici Tu pedeapsa?

– Ce crezi? Cui o să poată să-i povestească ce lovitură a reuşit?