Atunci când ai prea multe de făcut, citește un banc ca să te deconectezi de la suprasolicitare

E a doua zi din săptămână și este absolut necesar să vă ancorați răbdarea, pentru că mai aveți câteva zile de muncă. Unii se pregătesc să plece în concediu, alții abia ce au venit, însă oricum ar fi, suntem convinși că toată lumea caută relaxarea. Noi nu vă putem aduce zile libere, însă vă putem face să zâmbiți sau chiar să râdeți în hohote. Bancul de astăzi este tot despre mare, așa că haideți să ne aventurăm în larg. 

Bancul zilei

Un grup de marinari pe un vapor. Furtună la un moment dat. Unul strigă:
– Bă Vasile, zi-i lu’ ăla de pe catarg să de jos parâmele.
– Bă, tu de acolo! Dă jos parâmele!
Nimic.
– Bă, tu nu auzi, dă mă jos parâmele!
– Bă Vasile, ăla nu te înțelege că e englez, vorbește-i în engleză!
– A, aha!
– Hey! Do you speak English?
– Yeah!
– Atunci dă, bă, jos parâmele, bă!

Alte glume amuzante

Un francez, un rus și un neamț se lăudau cu realizările țărilor lor. Francezul:
– Noi avem automobile foarte moderne, dar folosim Renault-ul pentru deplasare în interiorul Franței și Peugeot-ul când mergem în afara Franței.
Neamțul:
– Și noi la fel, folosim Volswagen-ul în interiorul Germaniei și Mercedesul când mergem în afară.
Rusul:
– Și noi la fel, Lada în Rusia și tancurile peste hotare…

Bancul zilei / Un grup de marinari aflați pe un vapor întâmpină o furtună
Arhivă

Prin 1960-70, la o conferință tehnică la Moscova, trei oameni de știință își etalau capacitățile în fața unei audiențe numeroase. Americanul își smulge un fir de păr și cu un instrument dă o gaură transversală prin fir… Toată lumea îl ovaționează. Americanul dă firul de păr neamțului. Neamțul scoate un instrument și taie filet în gaura dată de american… Toată audiența este în extaz. Firul de păr e predat mai departe rusului. Rusul sucește firul pe toate părțile, îl privește, apoi scoate din buzunar o ștampilă și o aplică: Made in USSR.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii