Suntem la mijlocul săptămânii și se simte nevoia de puțină energie. Așa că am pregătit pentru tine un banc bun, că să începi ziua cu zâmbetul pe buze. Protagoniștii de astăzi sunt pasagerii unui avion: un român, un italian și un francez. Cei trei se laudă cu performanțelor din viața amoroasă.

Bancul zilei

Un francez,un italian şi un român călătoreau cu acelaşi avion pe locuri apropiate. La un moment dat, după câteva cocktailuri, francezul şi italianul au început să se laude:

– Noaptea trecută am făcut dragoste de patru ori cu soţia mea, spuse francezul. Dimineaţa, când m-am trezit, mă aşteptau nişte clătite delicioase iar ea mi-a spus că mă adoră.

– Eu am făcut dragoste cu soţia mea de şase ori noaptea trecută, spuse italianul. Dimineaţa mă aştepta o omletă gustoasă, iar ea mi-a spus că eu sunt singurul bărbat din lume cu care ar face dragoste.

Românul tăcea…

– Tu de câte ori ai făcut dragoste cu soţia ta noaptea trecută?, întreabă dispreţuitor italianul.

– O singură dată, răspunse românul.

– Şi ce-a zis soţia ta dimineaţa?, rânji francezul.

– Nu te opri, Ioane!

Bancul zilei | Un francez,un italian şi un român călătoreau cu acelaşi avion, pe locuri apropiate
Pexels

Alte bancuri amuzante

Un bărbat își sună soția și spune:

– Dragă, am fost invitat să merg la pescuit cu șeful meu și câțiva prieteni de-ai lui. Vom fi plecați pentru o săptămâna. Este o oportunitate pentru mine să obțin acea promovare pe care am așteptat-o, așa că ai putea să-mi împachetezi suficiente haine pentru o săptămână, undița și trusa mea de pescuit? Vom pleca de la birou și voi trece în fuga până acasă să-mi iau lucrurile … Oh, te rog, pune în bagaj și noua mea pijama de mătase albastra.

Soției i s-a părut puțin dubios ce a auzit, dar, ca o soție bună ce era, a făcut exact ce a rugat-o soțul ei. Weekendul următor, soțul s-a întors puțin obosit dar, de altfel arătând bine.

Soția l-a întâmpinat acasă și l-a întrebat dacă a prins mulți pești.

El a spus:

– Da! O mulțime de somoni și câțiva pești spadă. Dar de ce nu mi-ai împachetat noua mea pijama de mătase bleu, așa cum te-am rugat?

Soția replică:

– Dar am făcut-o! Am pus-o în trusa ta de pescuit…